Servis kalorifera - Servis grejalica

Servis kalorifera vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Vršimo servis kalorifera svih modela i proizvođača. Za servis kalorifera dostupni smo 24h tokom cele godine i praznika. Pored servisa kalorifera, vršimo i servis elektro kotlova, servis TA peći i svih grejnih tela…

Servis kalorifera svih modela

Servis kaloriferaKaloriferi su male korisne grejalice koje su do sada imale veliki uspeh. Pored malih gabarita, generalno su jeftine u odnosu na ostala grejna tela. Još jedna prednost kalorifera je ta što u kratkom roku može da zagreje prostor u kome se nalazite. Jedina mana kalorifera je ta što troše veliku količinu struje u odnosu na svoje gabarite, od 2,5 KW pa na više. Kao i svako grejno telo, kalorifer se sastoji od termostata, grejačainstalacija i ventilatora koji izbacuje vruć vazduh i ostalih delova. Naglašavamo samo ova četiri dela, jer se kvarovi obično dešavaju na njima.

Električar Beograd Vam tokom grejne sezone stoji na raspolaganju za servis svih grejnih tela, kao i za njihov preventivni pregled pre početka rada. U većini slučajeva, klijenti nas pozovu kada je problem već prisutan. Tada osećamo posebnu odgovornost da stignemo što je pre moguće da Vaš dom ne bi ostao bez toplotnog izvora. Možete to da predupredite i pozovete nas za preventivni pregled Vaših grejnih tela pred početak sezone, što će Vam u mnogome olakšati predstojeće hladne dane.

Servis kalorifera – Zamena utičnice

Danas postoji veliki izbor kalorifera. Svakako pri odabiru gledajte koji kalorifer koliko troši električne energije, jer ćete svakako osetiti povećanje računa za električnu energiju. Dodatni problemi koji mogu nastupiti korišćenjem kalorifera se odražavaju na utičnice. Pošto kaloriferi troše veliku količinu stuje, utikač ispušta toplotu koja greje utičnicu. Najčešći slučajevi su da utičnica postane crna ili se čak istopi plastika, te je neophodna zamena utičnice. Takođe, ukoliko imate mnogo aparata zakačenih za jedan osigurač, dešava se često da Vam iskoči osigurač. Ukoliko nemate automatske osigurače, radi lakše zamene osigurača možemo Vam ponuditi i ugradnju automatskih osigurača. Svakako ćemo Vam savetovati da na mestima gde imate veće potrošače imate osigurače od 20 ili 25 ampera.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći.