Montaža protočnih bojlera - Servis protočnih bojlera

Montaža protočnih bojlera se vrši za protočne bojlere svih modela i proizvođača. Montaža protočnih bojlera je dostupna klijentima sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Montaža protočnih bojlera kao i servis protočnih bojlera se vrši 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Montaža protočnih bojleraMontaža protočnih bojlera je još jedna elektro usluga koju smo uvrstili u kompletan servis bele tehnike. Protočni bojleri su kao što je svima poznato, manjih dimenzija i zauzimaju manje mesta u kupatilu. To mesto možete iskoristiti za mašinu za sušenje veša, ukoliko je postavite na veš mašinu itd… Svakako je lepši u prostoru u odnosu na standardne bojlere. Pored prednosti koje ima, uključujući i to da je topla voda non stop prisutna, bez prethodnog zagrevanja, ima i mana. Jedna od mana je prevelika potrošnja električne energije, a druga je svakako česti kvarovi na grejačima zbog gomilanja kamenca uzrokovanog tvrdom vodom. Ukoliko planirate da kupite novi protočni bojler, trebaće Vam zasebni osigurač koji može da podnese 16 KW potrošnje, kao i njegova montaža. Montaža protočnih bojlera je svakako u mnogo koraka jednostavnija od postavke standardnih bojlera. U pločicama ili zidu se probuše tiplovi, poveze se crevom za dovod vode, kao i sa crevom za tuš i priključi na elektro instalacije. Ukoliko niste sigurni da možete sami montirati protočni bojler, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju.

Električar Beograd je tokom godina poslovanja izgradio kvalitetan tim električara, sa velikim praktičnim iskustvom u pružanju svih elektro usluga i popravki, pa tako i za montažu protočnih bojlera. Znanje imamo, kao i adekvatan alat bez kojeg ne bismo mogli da na profesionalan način uradimo posao. Naši električari su tokom montaže neprimetni i nenametljivi u svakom smislu. Trudimo se da posao završimo što pre i na najbolji mogući način da biste se što pre vratili Vašoj svakodnevici.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u montaži protočnog bojlera, Električar Beograd je dostupan u bilo koje doba dana ili noći za sve informacije i savete. Pozovite nas već danas, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.