Zamena kompresora na frižideru

Zamena kompresora na frižideru se vrši za sve modele frižidera, kao i njihovih proizvođača. Za servis bele tehnike i servis frižidera dostupni smo 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Ukoliko je i Vam potrebna zamena kompresora na frižideru, možete nas kontaktirati sedam dana u nedelji…

Zamena kompresora na frižideru – Servis frižidera

Zamena kompresora na frižideruZamena kompresora na frižideru spada u naše redovne elektro usluge održavanja i popravke uređaja bele tehnike. Pored zamene kompresora na frižideru, vršimo i zamenu termostata na frižideru, zamenu motora i još mnogo toga. Kompresor i motor su usko povezani jedan sa drugim. Kompresor sabija gas, odnosno freon, i raspršuje da u hermetički zatvorenim cevima. Možemo reći da se kompresor ponaša kao pumpa koja omogućuje freonu da se kreće kroz cevi. Motor sa druge strane, usisava freon i gura ga u kompresor. Kompresor ga sabija i širi dalje kroz cevi koje se nalaze iza frižidera.

Zamena kompresora na frižideru svih modela

Ukoliko dođe do kvara na kompresoru, prekinuće se ciklus kruženja freona iz tečnog u gasovito stanje i obrnuto. Samim tim, frižider će prestati da hladi. U tom trenutku je presudno da imate pouzdanog partnera koji će u kratkom roku doći i rešiti problem. Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za kompletan servis bele tehnike, servis frižidera, kao i za zamenu kompresora. Za naše klijente smo dostupni 24h dnevno za sve hitne intervencije i popravke. Električar Beograd u svom timu okuplja profesionalne električare sa dugim stažom rada na terenu koji mogu da odgovore i na kompleksne popravke i radove kao što su elektro instalacije. Rezervni delovi koje koristimo za zamenu su visokog kvaliteta, čime produžavamo rok trajanja i pravilnog rada uređaja bele tehnike. Pored zamene kompresora na frižideru, vršimo takođe i zamenu termostata na frižideru, zamenu motora na frižideru i još mnogo toga…

Zamena kompresora na frižideru – Kompletan servis frižidera

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i pitanja, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći, svakoga dana u nedelji.

Uslugu zamene kompresora na frižideru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.