Zamena motora na frižideru

Zamena motora na frižideru se vrši za sve modele frižidera, kao i proizvođača. Za servis bele tehnike dostupni smo 24h tokom cele godine i praznika, a ukoliko Vam je potrebna zamena motora na frižideru, rado ćemo Vam izaći u susret u bilo koje doba dana ili noći. Zamena motora na frižideru se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji…

Zamena motora na frižideru – Servis frižidera

Zamena motora na frižideruFrižideri su rashladni uređaji namenjeni prevashodno za čuvanje hrane. Frižideri su svoje mesto našli u svakom domu u svetu, kao i u industriji. Industrijski frižideri, hladnjače, logistika su samo par primera gde se frižideri koriste. Motor frižidera je ključan deo koji se nalazi na zadnjem delu frižidera. Osnovna funkcija motora frižidera je svakako usisavanje gasa, freona, u kompresor. Kompresor se ponaša kao pumpa u kojoj se gas sabija i kreće da se greje. Zagrejani gas kompresor istiska u hermetički zatvorene cevi koje možete videti iza frižidera. Sam način rada i hlađenja se kod frižidera postiže pretvaranjem freona iz tečnog stanja u gas i obrnuto. Freon kruži cevima, gde se tečni freon od temperature hrane u frižideru pretvara u gas. Ovaj ciklus se neprestano obnavlja i počinje iznova i iznova.

Zamena motora na frižideru svih modela i proizvođača

Servis frižidera i servis zamrzivača smo uvrstili u prioritetne, odnosno hitne intervencije. Svakom klijentu smo u slučaju kvara došli na adresu u jako kratkom roku. Svaki problem koji nastane i koji nas omete u našoj svakodnevnoj rutini, izaziva blagu neprijatnost, da ne kažemo stres.

Zamena motora na frižideru – Kompletan servis frižidera

Da biste se brzo oslobodili tog osećaja, pozovite nas i bićemo na Vašoj adresi u kratkom roku. Ukoliko se ne reaguje brzo i izvrši dijagnostika problema, možete se suočiti sa duplim troškom ukoliko ostanete bez namirnica iz frižidera i zamrzivača. Električar Beograd je za Vas dostupan 24h dnevno za sve intervencije i popravke na beloj tehnici, kao i za sve ostale elektro usluge koje Vam mogu zatrebati. Pored zamene motora na frižideru, vršimo i zamenu termostata, zamenu dehidratora, zamenu kompresora, zamenu dihtung guma, zamenu freona, zamenu ventilatora, zamenu sijalice, šarki i ručki, zamenu grejača, zamenu senzora za temperaturu

Uslugu zamene motora na frižideru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.