Zamena termostata na frižideru

Zamena termostata na frižideru se vrši sedam dana u nedelji na svim opštinama u Beogradu. Zamena termostata na frižideru se vrši za sve modele frižidera i njihovih proizvođača, bilo da je u pitanju kombinovani frižider ili ne. Zamena termostata na frižideru vršimo 24h dnevno tokom cele godine i praznika…

Zamena termostata na frižideru – Servis bele tehnike

Zamena termostata na frižideruZamena termostata na frižideru je jedna od elektro usluge koje obavljamo u okviru servisa bele tehnike. Svakako su danas svi uređaji bele tehnike u našem domaćinstvu bitan segment jer nam olakšavaju život i svakodnevne rutine. Frižider je sam po sebi uređaj koje svako domaćinstvo mora da ima. S’obzirom na njegovu rasprostranjenost, kvarovi na njemu su itekako česti. Servis frižidera je danas sve traženija usluga na našem tržištu. Kako imamo veliki izbor proizvođača i tipova frižidera, često smo u nedoumici koji frižider da odaberemo. Ukoliko Vam je priorite da maksimalno uštedite električnu energiju, odaberite energetski efikasan frižider sa oznakom A+, A++ ili A+++. Da li će frižider biti kombinovani ili ne, ostaje na Vama i potrebama u Vašem prostoru. Uvek birajte proverene marke frižidera sa što dužom garancijom.

Zamena termostata na frižideru svih modela

Termostat je uređaj koji kontroliše temperaturu u frižideru. Ima funkciju prekidača koji daje signal kada treba isključiti a kada uključiti hlađenje. Kao takav, ima bitnu funkciju za sam frižider. Uz malo veštine, termostat na frižideru možete zameniti i sami, uz pomoć šrafcigera i rezervog dela. Kako vreme prolazi, frižideri postaju sve više sofisticiraniji. Sada imamo frižidere na kojima nema više stvaranja leda, odnosno No Frost frižideri, kao i frižideri koji mogu da prave kocke za led, digitalni frižideri… Svakako, Električar Beograd je ostao u koraku sa vremenom. Možemo na brž način zameniti termostat na svim modelima frižidera, bez obzira na godinu proizvodnje.

Pored termostata, među čestim kvarovima na frižideru su takođe i elektro instalacije, ventilator, izgorela sijalica, senzor, električni modul… Takođe, vrlo često dolazi i do povećanja temperature u frižideru. To se najčešće dešava zbog manjka freona ili narušene hermetike u frižideru.

Zamena termostata na frižideru – Uvek dostupni

Za sve informacije i servis frižidera svih modela, stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno, tokom cele godine. Nudimo profesionalnu uslugu uz povoljne cene servisiranje i zamene delova. Pozovite nas već danas i uverite se u našu stručnost.

Uslugu zamene termostata na frižideru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.