Zamena dihtung gume na zamrzivaču

Zamena dihtung gume na zamrzivaču se vrši za sve modele i proizvođače zamrzivača. Zamena dihtung gume na zamrzivaču kao i servis zamrzivača dostupni su 24h tokom cele godine i prazničnih dana. Zamena dihtung gume na zamrzivaču se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji.

Zamena dihtung gume na zamrzivaču – Servis zamrzivača

Zamena dihtung gume na zamrzivačuZamena dihtung gume na zamrzivaču je još jedna od usluga koju nudimo u sklopu servisa bele tehnike. Dihtung guma je takođe važan deo zamrzivača koja ima ulogu dihtunga i na propuštanja toplote i svežeg vazduha u zamrzivač. Drugim rečima, hermetički zatvara zamrzivač i time sprečava dodatno opterećenje motora a štedi i struju. Dihtung guma deluje kao magnet kada se vrata zatvore. Više puta ste primetili kada zatvorite vrata zamrzivača, a zaboravili ste nešto da izvadite, nećete moći odmah lako da otvorite vrata zamrzivača. To Vam je ujedno i pokazatelj da dihtung guma radi kako treba.

Zamena dihtung gume na zamrzivaču svih modela i proizvođača

Vremenom, dihtung gume počinju da slabe. Da li zbog spoljnih uticaja ili našim nemarom, čestim otvaranjem vrata zamrzivača, počinju da gube jačinu zatvaranja koju su nekada imale. Ukoliko primetite da motor zamrzivača učestalije radi, to je jedan od znakova da ne može da dostigne temperaturu hlađenja. Svakako, treba proveriti i rad motora, kompresora i stanja freona u zamrzivaču. Ujedno, pre toga ćemo svakako pogledati i stanje dihtung gume. Ukoliko se pokaže da je dihtung guma na nekim mestima oštećena ili da nepravilno zatvara vrata, biće promenjena u kratkom vremenskom roku.

Zamena dihtung gume na zamrzivaču – Kvalitetni rezervni delovi

Električar Beograd u toku intervencije uvek sa sobom nosi kvalitetne rezervne delove koje implementiramo na sam uređaj. Time produžavamo trajanje novog dela kao i celog uređaja. Ukoliko kod sebe nemamo deo koji je potreban, odlazimo do prve elektro radnje i kupujemo isti. Nakon zamene dihtung guma na zamrzivaču, pristupamo testiranju gume kako radi pri otvaranju vrata kao i njenu hermetičnost.

Električar Beograd u svom timu okuplja električare sa višegodišnjim iskustvom koji mogu da iznesu kompletnu ponudu elektro usluga. Radimo profesionalno, odgovorno i sa istim žarom kada smo uspešno završili svoj prvi posao. Ukoliko imate pitanja vezano za servis bele tehnike i zamene dihtung guma na zamrzivačima, kontaktirajte nas već danas. Za Vas smo dostupni u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu zamene dihtung gume na zamrzivaču pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.