Čišćenje klima uredjaja

Čišćenje klima uredjaja vršimo za klima uredjaje svih modela i prozvođača. Čišćenje klima uredjaja vršimo za klijente sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Čišćenje klima uredjaja kao i kompletan servis klima uredjaja, dostupan je 24h tokom cele godine i prazničnih dana.

Čišćenje klima uredjaja – Servis klima uredjaja

Čišćenje klima uredjajaKlima uredjaj je danas i više nego potreban, posebno u letnjim mesecima. Efikasnost se posebno ogleda u mogućnosti hlađenja i zagrevanja ili dogrevanja prostora.Zbog toga je našla primenu u mnogim domaćinstvima i poslovnim prostorima. Svaki uređaj ima svoje prednosti i mane. Klime sa sobom nose i određene mane. Tokom korišćenja klime, u njoj se gomilaju razne bakterije i gljivice. Vazduh koja klima izbacuje je pun sitnih bakterija, a bilo je i slučaja legionarskih bolesti sa teškom upalom pluća. Da biste sprečili udisanje bakterija kao i neprijatan miris iz klime uređaja, dovoljno je samo da se pridržavate redovnog održavanja, odnosno da redovno vršite čišćenje klima uređaja.

Čišćenje klima uredjaja svih modela i proizvođača

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za čišćenje klima uredjaja tokom cele godine. Naš tim električara poseduje veliko iskustvo u radu i servisu uređaja bele tehnike, pa tako i klima uredjaja. Čišćenje klima uređaja za nas predstavlja rutinski posao koji ćemo odraditi kvalitetno i po povoljnim cenama. Po otvaranju klima uredjaja, skidaju se filteri koji se detaljno ispiraju i ostavljamo ih da se osuše. Nakon očišćenih filtera, vršimo skidanje krilca, step motora i kadice. Nakon toga pristupamo dezinfekciji paročistačem isprarivač unutrašnje jedinice. Ukoliko primetimo još neka tamna mesta, koja su pogodna za razvoj bakterija, svakako ćemo ih očistiti. Takođe koristimo specijalne sprejeve koji su prijatnog mirisa kojim dodatno obezbeđujemo i čistimo klima uređaj.

Električar Beograd je tu za Vas u bilo koje doba dana ili noći za svako Vaše pitanje i sugestiju u vezi klima uredjaja i čišćenja istih. Dostupni smo 24h tokom cele godine za čišćenje klima uredjaja kao i za sve ostale elektro usluge. Pozovite nas, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje profesionalnom i povoljnom uslugom.

Ukoliko smatrate da možete sami očistiti klima uredjaj, daćemo Vam par saveta kako to da uradite.

Čišćenje klima uredjaja – Saveti

Otvorite vrata klima uredjaja. Ispod vrata stoje dve filter mrežice koje skinite i operite ih pod mlazom mlake vode, a po potrebi možete koristiti i dodatno sredstvo. Prašinu koja se sakupila unutar uređaja, možete prebrisati krpom ili usisati usisivačem. Takođe, možete nabaviti specijalan sprej u radnji za dezinfekciju klima uređaja od bakterija i gljivica. Njime poprskate klima uredjaj po uputstvu, vratite filter mrežice na mesto i zatvorite poklopac klima uredjaja. Upalite klima uredjaj i osetite razliku…

Uslugu čišćenja klima uređaja pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.