Demontaža klime

Demontaža klime se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Demontaža klime se vrši za klime svim modela i proizvođača. Demontaža klime je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Demontaža klime – Servis klima uredjaja

Demontaža klimePored ugradnje klima uredjaja, demontaža klima uredjaja je još jedna u nizu elektro usluga svrstanih u servis klima uredjaja. Demontaža klime se najčešće radi kod klijenata koji nemaju više potrebu za njom, a češće u situacijama kada je potrebno demontirati stari klima uredjaj i postaviti novi.

Demontaža klime – Ugradnja klime

Demontaža klime se sastoji iz dva dela, demontaža unutrašnje jedinice i demontaža spoljne jedinice. Demontaža unutrašnje jedinice se sastoji od skidanja kablova i cevi koji vode do spoljne jedinice kao i skidanje unutrašnje jedinice sa zida. Spoljna jedinica se na sličan način demontira, odvrću se šrafovi sa nosača spoljne jedinice i skida se, odnosno podiže na terasu ili spuša na zemlju, u zavisnosti od toga da li se nalazite u prizemlju ili na petom spratu. Takođe vodimo računa o bezbednosti tokom montaže i demontaže klime. U zavisnosti od visine na kojoj se demontira klima, ogradićemo deo ispod klime uređaja gde pešaci prolaze. Jedan od električara ili naš šegrt će biti na trotoaru i upozoravaće prolaznike.

Demontaža klime – Uvek dostupni

Električar Beograd i njegov tim električara svakako imaju mnogo godina iskustva u demontaži i montaži klime, ali pre svega vodimo računa o Vašoj, bezbednosti naših električara i prolaznika. Time profesionalno obavljamo posao i pružamo kvalitetnu uslugu bez dodatnog stresa. Svakom poslu pristupamo odgovorno i time smanjujemo mogućnost bilo kakve greške. Svaki posao obavljamo na najbolji mogući način, vodeći računa o svim standardima kvaliteta. Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći za sve konsultacije, pitanja i nedoumice oko demontaže klime. Pozovite nas već danas, a mi ćemo Vaše poverenje sigurno opravdati, kroz kvalitetno obavljen posao po povoljnim cenama.

Uslugu demontaže klime pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.