Punjenje klime

Punjenje klime vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Punjenje klime freonom R-22, R-407c i R-410a. Punjenje klime kao i servis klima uredjaja, dostupan je 24h, tokom cele godine i praznika.

Punjenje klime – Servis klima uredjaja

Punjenje klimePunjenje klime je još jedna u nizu elektro usluga u okviru servisa bele tehnike. Da bi klima vršila svoju osnovnu funkciju, potreban joj je freon. Freon svojim kruženjem i menjanjem gasovitih stanja vrši hlađenje, odnosno grejanje. Ukoliko manjka freona u klima uredjaju, to može dovesti do ozbiljnijih kvarova na samoj klimi.

Punjenje klime freonom R22, R407 i R410

Nedostatak freona se manifestuje bukom iz spoljne jedinice zbog lošeg rada kompresora, kao i slabim hlađenjem. Ukoliko uočite ovakve promene, savetujemo Vam da brzo proverite količinu freona u Vašoj klimi. Provera količine freona u klima uredjaju se vrši manometrom. Pre samog punjenja freonom, Električar Beograd će proveriti spojeve na bakarnim vodovima u cilju sprečavanja da freon izađe napolje. Punjenje klime se vrši freonom R22, R407 i R410 koji zavisi od modela klima uredjaja. Klimu ćemo dopuniti njenim fabričkim freonom, da bi radila kako treba. Svakako ćemo pre punjenja freona, ispitati cevnu instalaciju jer je moguće da freon curi.

Punjenje klime – Kompletan servis

Električar Beograd sa svojim timom iskusnih električara Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno za punjenje klima uređaja freonom. Tu smo takođe i za dijagnostifikaciju kvara, popravku, zamenu, montažu klime, demontažu klime i testiranje urađenog. Iza nas stoje godine praktičnog rada na terenu, kvalitetni i odgovorni električari kao i adekvatan alat koji nam omogućava svaku vrstu popravke i zamene. Neprimetni smo i nenametljivi dok vršimo popravku. Sve radimo na najbolji mogući način, kvalitetno, profesionalno i po povoljnim cenama. Stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći za sve informacije, pitanja i nedoumice koje imate u radu Vašeg klima uredjaja. Pozovite nas i brzo dolazimo na Vašu adresu. Vaše poverenje ćemo sigurno opravdati i potvrditi Vam da ste pravilno odabrali…

Uslugu punjenja klime pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.