Ugradnja klime

Ugradnja klime se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Ugradnja klime se vrši za klima uredjaje svih modela i proizvođača. Ugradnja klime je dostupna 24h, tokom cele godine i praznika.

Ugradnja klime – Servis klima uredjaja

Ugradnja klimeKlima uredjaj je danas našao primenu u skoro svim domaćinstvima i poslovnim prostorima. Klimatske promene su uslovile sve veću potražnju ovih rashladnih uređaja, jer je temperatura prevelika da se ne bi uključila klima. Pored funkcije hlađenja, klima uređaji imaju i funkciju zagrevanja prostora, koja se najviše koristi preko zime i jeseni. Svakako je korisna stvar zbog svoje funkcije i efekta koji osećamo. Nakon kupovine klima uredjaja, potrebna Vam je montaža iste.

Ugradnja klime – Montaža unutrašnje i spoljne jedinice

Ugradnja klima uredjaja je svakako posao koji biste trebali da poverite profesionalcima, što zbog kvaliteta montaže, tako i zbog bezbednosti. Klima uredjaj se sastoji iz spoljne i unutrašnje jedinice. Spoljna jedinica se montira na samo fasadu stambenih i poslovnih prostora, dok se unutrašnja jedinica montira na jednom od zidova. Bitno je dobro izabrati mesto za klimu koja će obuhvatiti sve prostorije u stanu ili poslovnom prostoru. Ukoliko imate terasu ili špajz na terasi, to je možda dobro mesto za spoljnu jedinicu.

Ugradnja klime – Iskustvo

Električar Beograd Vam je dostupan za sve elektro usluge, popravke, servis i ugradnja klima uređaja. Posedujemo znanje, iskustvo i adekvatan alat za ugradnja klima uređaja. Naš tim profesionalnih električara Vam je na raspolaganju za savete i određivanje najboljeg mesta za ugradnja klima uredjaja, kao i savete oko odabira proizvođača pri kupovini. Unutrašnja jedinica se postavlja u blizini plafona, buše se rupe i postavljaju tiplovi. Takođe, buši se kroz zid u određenom prečniku do spoljne jedinice, koja se povezuje sa unutrašnjim delom. Nakon ugradnja klima uredjaja, pristupa se njegovom testiranju.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja vezano za ugradnju klime uređaja, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Vaše poverenje ćemo sigurno opravdati kvalitetnom montažom i povoljnim cenama. Električar Beograd je dostupan 24h, tokom cele godine i praznika…

Uslugu ugradnje klime pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.