Zamena kompresora na klimi

Zamena kompresora na klimi vršimo za klima uredjaje svim modela i proizvođača. Zamena kompresora na klimi se vrši za klijente sa teritorije Beograda. Zamena kompresora na klimi kao i servis klima uredjaja, dostupan je 24h tokom cele godine i praznika.

Zamena kompresora na klimi – Servis klima uredjaja

Zamena kompresora na klimiZamena kompresora na klimi je još jedna u nizu elektro usluga koje vršimo u sklopu servisa bele tehnike. Kompresor je važan deo klima uredjaja koji je lociran u spoljašnjoj jedinici. Ima važnu ulogu u kruženju freona i samom hlađenju. Ukoliko dođe do kvara na kompresoru, vrši se skidanje spoljne jedinice zbog lakšeg rasklapanja. Procesi koji prate zamenu kompresora su ispuštanje gasa iz cevi, demontaža kompresora, čišćenje cevi, montaža novog kompresora, montaža spoljne jedinice, punjenje freonom, testiranje

Zamena kompresora na klimi svih modela

Svakako da usluga podrazumeva mnogo rada, a samim tim i košta više. Pre nego što se odlučite na zamenu kompresora, razmislite da li je bolje uložiti taj novac od popravke i kupiti novu klimu sa pet godina garancije ili popravljati staru. Moramo da priznamo da se veći procenat klijenata odlučuje za kupovinu novog klima uredjaja. Mi ih svakako razumemo i poštujemo njihovu odluku. Pored ruku, cena kompresora je dosta visoka. A sama popravka Vam ne garantuje dokle će raditi novi kompresor ili neki drugi deo klima uredjaja. Ukoliko pak rešite da je bolje zameniti kompresor, Električar Beograd vam stoji na raspolaganju 24h, tokom cele godine.

Zamena kompresora na klimi – Uvek dostupni

Tokom godina rada, oko sebe smo okupili kvalitetne električare u svakom smislu. Izdvaja ih iskustvo, praktičan rad, znanje i korektan i pošten odnos sa klijentom. To naravno podrazumeva i krajnju naplatu. Pri svakoj zameni, insistiramo klijentu da se ugrade kvalitetni rezervni delovi koji će produžiti vek trajanja klima uređaja. Posedujemo adekvatan alat za sve vrste popravki i usluga. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica šta raditi u ovakvoj situaciji ili pitanja o radu klima uredjaja, Električar Beograd je dostupan za Vas u bilo koje doba dana ili noći. Pozovite nas već danas i zajedno ćemo doći do rešenja problema!

Uslugu zamene kompresora na klimi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.