Zamena kondenzatora na klimi

Zamena kondenzatora na klimi vršimo za sve modele klima uredjaja i njihovih proizvođača. Zamena kondenzatora na klimi vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena kondenzatora na klimi kao i kompletan servis klima uredjaja, dostupan je 24h, tokom cele godine i praznika.

Zamena kondenzatora na klimi – Servis klima uredjaja

Zamena kondenzatora na klimiZamena kondenzatora na klimi je još jedna u nizu elektro usluga koje vršimo u sklopu servisa bele tehnike. U osnovne delove svakog klima uredjaja možemo nabrojati:

Zamena kondenzatora na klimi svih modela

Sama funkcija hlađenja i grejanja se postiže kruženjem freona i menjanjem njegovog agregatnog stanja, iz tečnog u gasovito i obrnuto. Freon ulazi u isparivač u tečnom stanju a od toplote u prostoru prelazi u gasno stanje. Nakon prolaska kroz isparivač, freon putuje kroz cevi u gasovitom stanju do kondenzatora u spoljnoj jedinici. Po dolasku u kompresor, pod pritiskom i rastom temperature, freon polako počinje da prelazi u kapljice, odnosno tečno stanje. Od kondenzatora freon putuje do termoekspanzijskog ventila u kome se vrši smanjenje pritiska i temperature, a zatim kreće ponovo do isparivača. Ovaj ciklus se ponavlja iznova i iznova. Da bi se rešila i funkcija zagrejavanja, izmenjivač može da radi i kao kondenzator i kao isparivač. Ventilatori na spoljnoj i unutrašnjoj jedinici služe za povećanje strujanja vazduha.

Zamena kondenzatora na klimi – Kompletan servis

Električar Beograd je dostupan 24h dnevno za kompletnu zamenu ili popravku kondenzatora na svim modelima klima uredjaja. Naš tim električara Vam je na raspolaganju za manje ili veće popravke, servis i zamenu delova, čišćenje klima uređaja, montažu i demontažu klima uredjaja, popravku elektronike… Posedujemo znanje, iskustvo, praktično znanje i adekvatan alat. Takođe, pri zameni delova koristimo isključivo kvalitetne rezervne delove koji će povećati radni vek dela i cele klime u globalu.

Za sva Vaša pitanja, nedoumice ili probleme, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Električar Beograd je za Vas dostupan 24h za sve eventualne hitne intervencije i popravke. Pozovite nas, a mi ćemo Vaše poverenje opravdati profesionalnim odnosom, kvalitetnom uslugom i povoljnim cenema.

Uslugu zamene kondenzatora na klimi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.