Zamena ventilatora na klima uredjaju

Zamena ventilatora na klima uredjaju vršimo za klijente na teritoriji Beograda za sve modele klima uredjaja. Servis klima uredjaja kao i zamena ventilatora na klima uredjaju, dostupna je 24h, tokom cele godine i praznika. Zamena ventilatora na klima uredjaju vršimo sedam dana u nedelji, za sve proizvođače klima uredjaja.

Zamena ventilatora na klima uredjaju – Servis klima uredjaja

Zamena ventilatora na klima uredjajuZamena ventilatora na klima uredjaju smo uvrstili u još jednu elektro uslugu koja spada u servis bele tehnike. Ventilator je deo klima uredjaja koji pospešuje cirkulaciju vazduha. Ventilator klime se nalazi i u spoljnoj i u unutrašnjoj jedinici. Ventilator u unutrašnjoj jedinici služi za izduvavanje toplog ili hladnog vazduha, u zavisnosti na koju temperaturu ste namestili da duva. Ukoliko doživljavate problem sa ventilatorom na unutrašnjoj jedinici koja se manifestuje slabim ili nikakvim izduvavanjem, ukazuje na to da je motor ventilatora dosta prljav, ili je pak u pitanju sam motor ventilatora.

Zamena ventilatora na klima uredjaju svih modela

Takođe se može desiti da je takođe neispravan kondenzator motora ventilatora. Ukoliko primetite da se na spoljnoj jedinici ventilator sporo ili ni malo ne okreće, odnosno ne radi uopšte, od mogućih razloga možemo navesti kondenzator motora, sama elektronika koja ne dovodi struju do motora ventilatora ili sam motor ventilatora. Ukoliko osigurač izbacuje pri pokretanju klime, najverovatnije je problem u motoru spoljne jedinice.

Zamena ventilatora na klima uredjaju – Dijagnostika

Po dolasku na Vašu adresu, Električar Beograd će pristupiti dijagnostifikaciji kvara počevši od unutrašnje jedinice. Proverićemo stanje ventilatora i očistiti prljavštinu ukoliko je ima. Ispitaćemo rad motora ventilatora, a ukoliko se pokaže da je motor crkao, biće zamenjen. Pregled spoljne jedinice ćemo započeti od kondenzatora motora ventilatora, samog motora, a ukoliko ne nađemo nikakav problem, elektroniku ćemo odneti u servis na kontrolu elektroničara. Profesionalan tim električara Vam stoji na raspolaganju za sve manje i veće popravke, kontrolu rada delova kao i otkrivanje kvara. Posedujemo adekvatan alat, znanje i iskustvo u radu sa svim uredjajima bele tehnike, pa tako i sa klima uredjajima.

Za sva Vaša pitanja, savete i nedoumice u radu klima uredjaja, dostupni smo u bilo koje doba dana ili noći. Pružamo kvalitetnu i povoljnu uslugu zamene ventilatora i njegovog motora. Pozovite nas već danas, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje profesionalnim i odgovornim pristupom, konkurentnim cenama i brzim dolaskom.

Uslugu zamene ventilatora na klima uređaju pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.