Blog

Šporeti sa ravnom pločom naspram klasičnih šporeta sa ringlom

Šporeti sa ravnom pločom naspram klasičnih šporeta sa ringlom

Došlo je vreme za opremanje kuće sa novom belom tehnikom. Poznato nam je da su naši klijenti gotovo uvek u dilemi koji uređaj bele tehnike je najbolji za njih. Kako je tržište prepuno najrazličitijih tipova, uvek smo u dilemi da li da se zadržimo na klasičnim opcijama ili ipak da poverenje ukažemo nešto modernijim modelima.

Mi vam možemo donekle pomoći sa savetima tako što ćemo vam ovom prilikom navesti samo neke karakteristike na primer šporeta. Danas je na tržištu zastupljeno zaista mnogo tipova šporeta, počev od velikog broja proizvođača, zatim različitih tipova u skladu sa energijom koju koriste za svoj rad i na kraju da li su ugradni ili klasični. Ako vas muči za početak dilema da li odabrati šporet sa ravnom pločom ili klasični šporet sa ringlom, mi ćemo vam predstaviti par karakteristika obe vrste šporeta pa vi naspram toga presudite.

Šporeti sa ravnom pločom su znatno manji potrošači električne energije. U prednosti su jer je njihovo održavanje jako jednostavno a vrlo često se mogu pronaći i kao ugradni šporeti, zato je njihovo uklapanje u kuhinjski ambijent jako jednostavno. Naspram toga klasični šporeti sa ringlom su uglavnom klasičnog, gabaritnog oblika za čije uklapanje morate predvideti njegove dimenzije. Loša strana modernijih šporeta sa ravnom pločom jeste njihova cena koja je solidno iznad cene klasičnih šporeta.

Nadamo se da možete na osnovu ovih kratkih opisa da donesete svoj sud. Ukoliko ipak imate nekih nedoumica oko izbora pravog šporeta, pozovite nas i mi ćemo vam rado dati sve savete. Svakako uvek imajte na umu da kada dođe do kvara na šporetu, bilo klasičnom ili modernom, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za sve elektro usluge i popravke.

Leave a comment

Call Now Button