Zamena pumpe na mašini za sušenje veša

Zamena pumpe na mašini za sušenje veša vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena pumpe na mašini za sušenje veša vršimo za mašine sa toplotnom pumpom. Zamena pumpe na mašini za sušenje veša kao i kompletan servis mašine za sušenje veša, dostupan je 24h tokom cele godine i prazničnih dana.

Zamena pumpe na mašini za sušenje veša – Servis mašine za sušenje veša

Zamena pumpe na mašini za sušenje vešaZamena pumpe na mašini za sušenje veša je još jedna od usluga koje vršimo u sklopu servisa bele tehnike.

Zamena pumpe na mašini za sušenje veša – Podela mašina

Mašine za sušenje veša možemo podeliti u tri kategorije:

  • Odvodne mašine za sušenje veša, koje moraju imati odvod u svojoj blizini da bi para izlazila napolje
  • Mašine za sušenje veša sa kondenzatorom, koji pretvara paru u destilovanu vodu. Ovoj mašini nije potreban odvod jer se voda skuplja u posebnoj posudi
  • Mašine sa toplotnom pumpom koja u sebi ne sadrži grejače već ceo posao sušenja veša odrađuje toplotna pumpa cirkulacijom vazduha. Mašine sa toplotnom pumpom važe za najekonomičnije mašine za sušenje veša jer štede energiju u proseku od 20 – 40% po sušenju u odnosu na druge dve kategorije

Zamena pumpe na mašini za sušenje veša svih modela i proizvođača

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za sve elektro usluge i servis svih kategorija mašina za sušenje veša. Ukoliko imate mašinu sa toplotnom pumpom, i primetite da mašina ne suši veš, bilo bi dobro da pogledamo stanje toplotne pumpe i po potrebi izvršimo zamenu iste. Imamo tim profesionalnih električara sa dosta godina iskustva u servisu svih mašina za sušenje veša. Posedujemo znanje, iskustvo, adekvatan alat i električare koji se odgovorno ponašaju prema poslu i prema Vašim uređajima. Neprimetni su dok popravljaju i nenametljivi. Sa istim žarom rade manje i veće popravke i sa istom dozom ozbiljnosti. Po završetku popravke ili zamene glavnog problema, odnosno toplotne pumpe, uz Vašu saglasnost ćemo pregledati celokupnu mašinu za sušenje veša i potražiti potencijalne kvarove u budućnosti. Nakon završene popravke, testiraćemo mašinu za sušenje veša.

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju 24h tokom cele godine za sva pitanja i nedoumice u radu toplotne pumpe ili mašine za sušenje veša u globalu. Pozovite nas već danas, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje kvalitetnom i povoljnom uslugom.

Uslugu zamene pumpe na mašini za sušenje veša pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button