Popravka kvarcne grejalice - Popravka grejalica

Popravka kvarcne grejalice vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Popravka kvarcne grejalice kao i za servis grejnih tela, dostupni smo 24h dnevno tokom cele grejne sezone i praznika. Popravka kvarcne grejalice vršimo za grejalice svim modela i proizvođača, promenu prekidača, infracrvenih grejača i još mnogo toga…

Popravka kvarcne grejalice svih modela

Popravka kvarcne grejaliceKvarcne grejalice se uglavnom koriste za dogrevanje prostora u zimskom periodu. Naravno, u zavisnosti od broja grejača koje imaju, može se vršiti i kompletno grejanje prostorije. Na našem tržištu ima velikog izbora kvarcnih grejalica. Na Vama je da odaberete adekvatnu grejalicu u odnosu na prostor koji planirate da grejete ili dogrevate. Servis i popravka grejnih tela je naša briga.

Popravka kvarcne grejalice – Servis grejnih tela

Ukoliko imate problem sa jednom ili više kvarcnih grejalica koje su starije dobi i želeli biste ponovo da je osposobite za rad, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju. Tokom godina, naš tim je postajao sve veći i profesionalniji. Naši električari imaju široko iskustvo i pokrivaju sve elektro usluge koje Vam mogu zatrebati. U ovom slučaju, izdvojićemo:

Sam naziv kvarcna grejalica ne oslikava pravi naziv odnosno način grejanja kvarcne grejalice. Iako je zovemo kvarcna grejalica, metoda grejanja je u potpunosti drugacija. U samoj cevi grejača, nalaze se materijali koji usled infracrvenog zračenja stvaraju toplotu.

Kod kvarcne grejalice, najčešći kvarovi se dešavaju kod prekidača za grejače kao i na samim grejačima. Razlozi su mnogobrojni, od naše nemarnosti do loših delova ili fabričkih grešaka. Prekidači na grejalici se obično nalaze sa zadnje strane grejalice. Svaki prekidač pokreće jedan grejač. U slučaju kvara na prekidaču, nećete moći da pokrene grejač. Mi smo uvek opremljeni najkvalitetnijim rezervnim delovima u slučaju potrebe zamene istog. U slučaju da trenutno nemamo kod sebe odgovarajući rezervni deo, odlazimo do prve radnje elektro opreme i nabavljamo odgovarajući deo.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za popravku kvarcne grejalice ili za servis grejnih tela, pozovite nas već danas.

Uslugu popravke kvarcne grejalice pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.