Popravka kvarcne grejalice

Popravka kvarcne grejalice vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Popravka kvarcne grejalice kao i za servis grejnih tela, dostupni smo 24h dnevno tokom cele grejne sezone i praznika. Popravka kvarcne grejalice vršimo za grejalice svim modela i proizvođača, promenu prekidača, infracrvenih grejača i još mnogo toga…

Popravka kvarcne grejalice – Popravka grejalica

Popravka kvarcne grejaliceKvarcne grejalice se uglavnom koriste za dogrevanje prostora u zimskom periodu. Naravno, u zavisnosti od broja grejača koje imaju, može se vršiti i kompletno grejanje prostorije. Na našem tržištu ima velikog izbora kvarcnih grejalica. Na Vama je da odaberete adekvatnu grejalicu u odnosu na prostor koji planirate da grejete ili dogrevate. Servis i popravka grejnih tela je naša briga.

Popravka kvarcne grejalice – Servis grejnih tela

Ukoliko imate problem sa jednom ili više kvarcnih grejalica koje su starije dobi i želeli biste ponovo da je osposobite za rad, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju. Tokom godina, naš tim je postajao sve veći i profesionalniji. Naši električari imaju široko iskustvo i pokrivaju sve elektro usluge koje Vam mogu zatrebati. U ovom slučaju, izdvojićemo:

Sam naziv kvarcna grejalica ne oslikava pravi naziv odnosno način grejanja kvarcne grejalice. Iako je zovemo kvarcna grejalica, metoda grejanja je u potpunosti drugacija. U samoj cevi grejača, nalaze se materijali koji usled infracrvenog zračenja stvaraju toplotu.

Kod kvarcne grejalice, najčešći kvarovi se dešavaju kod prekidača za grejače kao i na samim grejačima. Razlozi su mnogobrojni, od naše nemarnosti do loših delova ili fabričkih grešaka. Prekidači na grejalici se obično nalaze sa zadnje strane grejalice. Svaki prekidač pokreće jedan grejač. U slučaju kvara na prekidaču, nećete moći da pokrene grejač. Mi smo uvek opremljeni najkvalitetnijim rezervnim delovima u slučaju potrebe zamene istog. U slučaju da trenutno nemamo kod sebe odgovarajući rezervni deo, odlazimo do prve radnje elektro opreme i nabavljamo odgovarajući deo.

Popravka kvarcne grejalice svih modela

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za popravku kvarcne grejalice ili za servis grejnih tela, pozovite nas već danas.

Uslugu popravke kvarcne grejalice pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.