Zamena kondenzatora na veš mašini

Zamena kondenzatora na veš mašini vršimo za veš mašine svih modela i proizvođača. Zamena kondenzatora na veš mašini kao i kompletan servis veš mašine, dostupan je 24h klijentima sa teritorije Beograda. Zamena kondenzatora na veš mašini vršimo tokom cele godine, u bilo koje vreme dana ili noći.

Zamena kondenzatora na veš mašini – Servis veš mašina

Zamena kondenzatora na veš mašiniZamena kondenzatora na veš mašini je sastavni deo elektro usluga koje vršimo u sklopu servisa bele tehnike. Motori koji pokreću veš mašine su trofazni. Da bi uopšte počeli da rade i da bi se koristili na monofaznoj mreži, potreban je kondenzator za pokretanje, a kapacitet kondenzatora zavisi od snage motora. Problemi sa kondenzatorom se ogledaju najčešće u radu centrifuge. Ukoliko primetite da Vaša mašina ne centrifugira veš kako je to do sada uobičajeno radila, onda je vrlo moguće da je došlo do kvara na kondenzatoru. Svakako, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za svaku vrstu popravke na veš mašini kao i za dijagnostifikovanje kvara. Za servis veš mašine i zamenu kondenzatora, potrebne su vešte ruke i solidno iskustvo u radu sa aparatima bele tehnike. Naš tim električara poseduje sve od navedenog, kao i adekvatni alat za sve vrste popravki i zamene. Kondenzator kao rezervni deo se može naći u bilo kojoj radnji elektro opreme. Ukoliko niste sigurni koji kondenzator ide za Vašu veš mašinu, izvršićemo pregled i otići do radnje da uzmemo novi.

Zamena kondenzatora na veš mašini – Dijagnostika

Ako se sami odlučite za zamenu kondenzatora, obavezno ga prvo ispraznite. Kada je kondenzator uključen u struju, on se puni. Nakon isključenja, zadržava određeni deo energije u sebi. Pražnjenje kondenzatora je najbolje uraditi tako što ćete šrafcigerom dodirnuti elektrode. Nakon varnice koja se pojavi, možete bezbedno rukovati sa kondenzatorom.

Zamena kondenzatora na veš mašini za sve modele i proizvođače

Električar Beograd vrši zamenu kondenzatora na veš mašinama svih modela, bez obzira na datum proizvodnje. Za Vaša pitanja i nedoumice oko rada veš mašine stojimo Vam na raspolaganju tokom cele godine, 24h dnevno. U slučaju hitne intervencije, brzo dolazimo na Vašu adresu. Kontaktirajte nas već danas, a mi ćemo opravdati vaše poverenje po pitanju usluga i povoljnosti u cenama.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu zamene kondenzatora na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button