Ugradnja rasvete

Ugradnja rasvete se vrši za sve tipove prostorija, od kuhinja, kupatila, sobe, poslovnog prostora, ugostiteljskog objekta… Ugradnja rasvete se vrši na teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Ugradnja rasvete kao i njenu popravku obavljamo 24h, tokom cele godine i praznika.

Ugradnja i popravka rasvete – Električar Beograd

Ugradnja rasveteUgradnja rasvete spada u još jednu od elektro usluga koje vršimo za naše klijente. Sa rasvetom je svaki prostor lepši. Ukoliko želite da u Vašem domu izvršite ugradnju rasvete, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju. Samo postavljanje rasvete je dug proces jer zahteva kako fizičke, tako i fine radove. Početni radovi uključuju razvlačenje elektro instalacija po specifičnom dizajnu koje ste Vi pripremili.

Ugradnja rasvete u poslovne i stambene objekte

Pri pravljenu dizajna i izgleda buduće rasvete, stojimo Vam savetodavno na raspolaganju. Ono što morate imati u vidu pri pravljenju plana za rasvetu jeste sama veličina prostorije za koju želite da se montira rasveta. Koliko led sijalica, na kojim mestima, koliki razmak između, da li da sijalice menjaju boju, prelazi iz jedne u drugu boju itd. Naravno, ukoliko vidite neki primer sa interneta ili već urađene rasvete, moći ćemo da učinimo da izgleda 99% ista kao na slici. Kao što smo naveli, rasvetu možemo uraditi u bilo kojoj prostoriji, kuhinji, spavаćoj sobi, kupatilu, brodu, restoranu, hotelu…

Ugradnja rasvete – Ugradnja i popravka

Električar Beograd sa svojim timom električara Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno za sve radove na rasveti, od ugradnje do popravke. Posedujemo znanje, iskustvo, adekvatan alat i pružamo profesionalnu uslugu ugradnje rasvete. Za Vaše potrebe možemo ugraditi sve vrste sijalica različitih oblika i jačine, led sijalice, specijalne efekte kontrolisane daljinskim preko elektronike. Ukoliko imate bilo kakvih pitanje, nedoumica ili Vam je potrebna ideja ili savet za ugradnju rasvete u Vašem prostoru, Električar Beograd je dostupan u bilo koje doba dana ili noći, 365 dana u godini. Pozovite nas već danas, a mi ćemo Vaše poverenje opravdati profesionalnom i kvalitetnom ugradnjom i povoljnim cenama na tržištu.

Uslugu ugradnje osigurača pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button