Popravka kolektorskog elektromotora veš mašine

Popravka kolektorskog elektromotora veš mašine vršimo za klijente na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Popravka kolektorskog elektromotora veš mašine kao i servis veš mašine, dostupan je 24h, tokom cele godine i prazničnih dana. Popravka kolektorskog elektromotora veš mašine se vrši za veš mašine svih modela i proizvođača.

Popravka kolektorskog elektromotora veš mašine – Servis veš mašina

Popravka kolektorskog elektromotora veš mašinePopravka kolektorskog elektromotora veš mašine predstavlja zahtevnu popravku koje biste po našem mišljenju trebali da prepustite profesionalnom električaru. Veliki broj uređaja počev od manjih, pa sve do veš mašina poseduje ovaj tip elektromotora. Njihova specifičnost je i u još jednom nazivu a to je elektromotori sa četkicama.

Popravka kolektorskog elektromotora veš mašine – Popravka i zamena

Tokom našeg iskustva, pri servisu kolektorskog elektromotora, utvrdili smo da najčešće strada rotor ovog motora dok znatno ređe strada stator. Električar Beograd nudi elektro usluge servisa rotora i statora. Kada je reč o rotorima na ovakvim kolektorskim elektromotorima, vršimo efikasnu zamenu samog kolektora i propratnih četkica po kome je prepoznatljiv, kao i drugih delova, kao što su ležajevi. Takođe, vršimo i celokupno servisiranje statora elektromotora što uključuje niz akivnosti poput ugradnje termoregulacione zaštite. Ujedno, vršimo i servis i zamenu svih propratnih delova koji su dotrajali. Kod kolektorskog elektromotora stradaju i same četkice, njeni držači, ležajevi, remenice i slično.

Popravka kolektorskog elektromotora veš mašine – Dijagnostika

Ukoliko primetite varnice kada uključite veš mašinu, znajte da je to znak da kolektorski elektromotor treba popravku. Odmah ugasite veš mašinu jer daljim izlaganjem kolektorskog elektromotora nepravilnom radu i varničenju možete kompletno uništiti rotor. Bez obzira na uzrok koji uslovljava varničenje elektromotora i uopšte njegov neadekvatan rad, pozovite nas i u kratkom roku ćemo doći na Vašu adresu. Posedujemo znanje, iskustvoadekvatan alat i nudimo povoljne cene za uslugu popravke kolektorskog elektromotora. Pre nego što krenemo sa popravkom, izvršićemo testiranje rada motora i utvrditi oštećenja. Nakon detaljnog ispitivanja, krenućemo sa popravkom elektromotora deo po deo. Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za svaki vid saveta ili nedoumice u radu Vaše veš mašine. Za hitne intervencije, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu popravke kolektorskog elektromotora veš mašine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button