Servis mašina za sušenje veša

Servis mašina za sušenje veša vršimo sedam dana u nedelji, na svim opštinama u Beogradu. Za servis mašina za sušenje veša dostupni smo 24h, tokom cele godine i praznika. Servis mašina za sušenje veša vršimo za sve modele i proizvođače, bilo da je u pitanju kombinovana mašina sa pranje i sušenje veša, ili samo za sušenje…

Servis mašina za sušenje veša – Električar Beograd

Servis mašina za sušenje vešaServis mašina za sušenje veša je još jedna od elektro usluga koju nudimo u sklopu servisa bele tehnike. Mašine za sušenje veša, bilo da su kombinovane za pranje i za sušenje, sve više postaju popularnije jer veš može biti suv za 30-60 minuta. Time se skraćuje vreme sušenja veša. Još jedna pogodnost je miris osušenog veša. Kada okačite veš napolju da se suši, nakon dana sušenja, veš može mirisati na dim, džađ, zbog grejanja, loženja šporeta pogotovo u zimskim mesecima. Ukoliko nemate dovoljno prostora za mašinu za sušenje veša u kupatilu, mašina za sušenje veša se može postaviti i na vrhu mašine za pranje veša. Ako nemate dovoljnu visinu u prostoru, jedina opcija koja Vam ostaje je kupovina kombinovane veš mašine za pranje i sušenje veša.

Servis mašina za sušenje veša obuhvata:

Mi Vam svakako preporučujemo da kupite zasebno veš mašinu i mašinu za sušenje veša. To naravno u nekim situacijama nije moguće, što zbog finansija, što zbog prostora koje obe mašine zahtevaju. U zavisnosti za kojeg proizvođača mašine za sušenje veša se odlučite, morate ih redovno održavati, odnosno pridržavati se uputstva za održavanje koje dobijate uz mašinu za sušenje veša. To obično podrazumeva:

  • Redovno čišćenje filtera
  • Povremeno proverite kondenzator vode i po potrebi ga očistite

Mašinu za sušenje veša ne smete držati u toploj prostoriji. Da bi veš bio propisno osušen, mašina za sušenje veša mora imati minimum 800 obrtaja bubnja u minuti ili više. Ovo Vam može biti od pomoći pri odabiru mašine za sušenje veša.

Servis mašina za sušenje veša – Kvalitetna i brza popravka

Kvarovi su danas normalna pojava. Električar Beograd u svom sastavu broji iskusne električare obučene za kompletan servis uređaja bele tehnike, pa tako i za servis mašina za sušenje veša. Po Vašem pozivu odmah izlazimo na teren, odnosno, šaljemo električara najbližeg Vašoj lokaciji. Posedujemo adekvatan alat i kvalitetne rezervne delove koje ugrađujemo po potrebi. Po pregledu mašine za sušenje veša, saniramo kvar, po unapred dogovorenoj ceni, bez dodatnih izmišljenih troškova. Ukoliko je potrebno zameniti određeni deo koji nemamo pri sebi, idemo do najbliže radnje elektro opreme, kupimo i ugrađujemo.

Za sve naše elektro usluge, uključujući i za servis mašina za sušenje veša dajemo pisanu garanciju. Ukoliko Vam se isti problem navrati, dolazimo i saniramo isti kompletno besplatno, bez dodatnih troškova. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Kontaktirajte nas, a mi ćemo opravdati poverenje koje ste nam ukazali.

Uslugu servisa mašina za sušenje veša pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button