Zamena instalacija na TA peći

Zamena instalacija na TA peći vršimo na svim opštinama na teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena instalacija na TA peći vršimo za sve modele TA peći kao i svih proizvođača. Za servis termoakumulacionih peći kao i za uslugu zamena instalacija na TA peći, dostupni smo 24h dnevno tokom cele grejne sezone…

Zamena instalacija na TA peći – Servis TA peći

Zamena instalacija na TA pećiZamena instalacija na TA peći je još jedna od usluga koju ubrajamo u servis TA peći. Kroz TA peć, prolazi dosta kablova koja spajaju grejače, termosate… Kada nastupi kvar na TA peći, u zavisnosti koji deo ne radi, prvo krećemo u proveru tog specifičnog dela i njegovih propratnih delova od kojih zavisi rad dela koji je u kvaru. Nakon provere stanja dela, ukoliko se ne utvrdi problem, počinjemo da sagledavamo širu sliku. Nekada se desi da problem nije uopšte do TA peći, već do osigurača, utičnica, gde je usled kratkog spoja nešto pregorelo. Ukoliko ne nađemo problem, okrećemo se kontroli instalacija, odnosno žica koje prolaze kroz TA peć. Kao što smo i gore napomenuli, žice spajaju sve komponente i dovode struju do njih. Često se dešava da su žice lošijeg kvaliteta, te da usled velike toplote jednostavno spadne klema ili se silikon sa žice otopi, što može stvoriti veće probleme.

Zamena instalacija na TA peći na svim modelima

Za naše klijente, a i za naše potencijalne klijente uvek preporučujemo i ugrađujemo silikonske žice veće debljine, odnosno izolacije, u elektro radnjama poznate kao silikonske žice debljine 2,5 kvadrata. Sa silikonskim žicama debljine 2,5 kvadrata, bićete mirni kroz grejnu sezonu i zaštićeni od pregorevanja izolacije. Obično je za TA peć od 3KW dovoljno 3,5 – 5 metara kabla kao i 20 klema za svaki slučaj. Materijal je jeftin za kupiti, ali efekat u zaštiti je nebrojano puta veći. Nakon skidanja starih instalacija na TA peći, počinjemo sa povezivanjem novih debljih žica.

Zamena instalacija na TA peći – Kvalitetne žice

Zamena instalacija na TA peći spada u naše regularne elektro usluge. Za zamenu instalacija na TA peći, dostupni smo 24h dnevno. Sve probleme koje tokom grejne sezone imate sa grejnim telima, postavljaju se kao prioritet. Da bi Vaš životni prostor ostao topao, naši električari brzo izlaze na teren i rešavaju problem u kratkom roku. Električar Beograd u svom timu električara okuplja električare sa iskustvom, koji odgovorno gledaju na posao i sa istim žarom rade manje i veće popravke. Nama je prioritet zadovoljstvo klijenta, kao i ekonomična cena usluga. Posao radimo brzo i kvalitetno, ostajemo neprimetni i nenametljivi našim klijentima.

Zamena instalacija na TA peći se vrši za sve modele TA peći. Naš tim električara je upoznat sa radom TA peći i svih ostalih grejnih tela. Takođe, imaju godine i godine prakse na terenu, tako da rešenje problema mogu brzo naći. Ukoliko imate pitanja ili nedoumice vezano za zamenu instalacija na TA peći, ili kompletnog servisa TA peći, montaže i demontaže TA peći, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći tokom cele nedelje, prazničnih dana, slava i ostalih proslava…

Uslugu zamene instalacija na TA peći pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button