Zamena sijaličnog grla

Zamena sijaličnog grla se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena sijaličnog grla se može zakazati unapred, a po potrebi, možemo izvršiti i zamenu svih sijaličnih grla u Vašem prostoru…

Zamena sijaličnog grla – Električar Beograd

Zamena sijaličnog grlaZamena sijaličnog grla je još jedna od elektro usluga koje nudimo u okviru popravke i zamene plafonjera i lustera. Zamena sijaličnog grla spada u naše regularne usluge koje rešavamo u kratkom roku. Prvi simptomi koji Vam mogu ukazati da je vreme za zamenu sijaličnog grla jesu svakako nemogućnost zamene sijalice, treperenje svetla ili gubitak kontakta, ili svakako ukoliko sijalica ne svetli, a nije pregorela. Kod treperenja svetla na plafonjerama i lusterima može doći do konstantnog gubitka kontakta. Ukoliko nema potrebe da se menja sijalično grlo, naši električari će pričvrstiti kontakt sijaličnog grla sa fazom i nulom, a treperenje svetla će nestati.

Zamena sijaličnog grla u poslovnim i stambenim prostorima

Ukoliko želite da proverimo stanje elektro instalacija ispod plafonjeri i lustera ili da izvršimo kompletnu zamenu plafonjera ili lustera, pri našem dolasku možemo završiti sve odjednom. Izbor plafonjeri i lustera je i više nego zadovoljavajući, da možete izabrati pravi po Vašim potrebama. Tokom vremena smo se ispraksovali i vršimo montažu lustera i plafonjera svih modela i proizvođača, lustera i plafonjeri sa podesivom jačinom svetla kao i klasične plafonjere u lustere. Ukoliko imate problema i sa nekim prekidačem za svetlo, možemo ga zameniti i postaviti novi.

Zamena sijaličnog grla – Kvalitetna zamena

Električar Beograd je tokom godina oformio kvalitetan tim električara koji se profesionalno odnose prema svakom poslu, bilo da je posao manjeg ili većeg obima. Nenametljivi su klijentima i neprimetni dok rade. Posao obavljaju kvalitetno i na najbolji mogući način. Električar Beograd uskoro ulazi u treću deceniju poslovanja. Tokom godina, pružali smo elektro usluge fizičkim i pravnim licima. Ponosni smo na veliki broj preporuka i pozitivnih komentara koje svedoče o kvalitetu i povoljnosti naših usluga. Pored kvalitetne usluge, takođe dajemo i pisanu garanciju u kojoj se obavezujemo da u slučaju istog kvara, dođemo na adresu i saniramo problem potpuno besplatno.

Proverite i uporedite kvalitet usluge sa našim cenama. Ukoliko imate problema sa sijaličnim grlima na plafonjeri ili lusteru, ili hoćete da zamenite kompletan luster ili plafonjeru, pozovite nas i dolazimo u kratkom roku na Vašu adresu.

Uslugu zamene sijaličnog grla pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button