Montaža bojlera

Montaža bojlera različitog kapaciteta vršimo na svim opštinama u Beogradu, sedam dana u nedelji. Montaža bojlera se vrši za sve modele i proizvođače, kao i načina montaže, bilo da se bojler montira vertikalno ili horizontalno. Dostupni smo 24h dnevno tokom cele godine ukoliko imate potrebe za montažom bojlera…

Montaža bojlera – Električar Beograd

Montaža bojleraMožete li svoj život danas da zamislite bez bojlera? Verujemo da je teško i uopšte nezamislivo stanovati a pri tome ne posedovati bojler. Bilo da je reč o klasičnim vrstama bojlera koji se obično nalaze u kupatilima i za tu su namenu kupljeni, postoje i oni nešto manjeg kapaciteta, poznatiji kao protočni bojleri koji se u većini slučajeva nalaze u kuhinjama. Svim bojlerima je ista namena a to je zagrevanje vode. U zavisnosti od potreba koje imate vi birate i sam kapacitet. U zavisnosti od preporuka ili vaših afiniteta vi birate i proizvođača.

Ali postoje segmenti u kojima se Vaša nadležnost završava. Tačnije, ono što Vi zaista ne možete ili ne biste trebali da radite sami jeste montaža bojlera. Svako ko se oproba da sam na svoju ruku izvrši montažu bojlera sa malo znanja o tome ili ni malo, snosite rizik da se takva aktivnost završi većom havarijom.

Montaža bojlera – Povezivanje na instalacije

Nije samo potrebno okačiti bojler na zid, već ga i nivelisati i povezati adekvatno na instalacije. Zato vi u ovome možete samo da odaberete majstora koji će ovaj posao obaviti za vas a sve ostalo prepustite stručnjaku.

Montaža bojlera ne zahteva puno vremena. To vam možemo potvrditi iz iskustva. Na veoma brzu montažu bojlera uticale su naše godine iskustva i rada na ovakvim poslovima. Takođe, vešte ruke naših električara i njihova stručnost bili su presudni za mnogo uspešnih montaža koje su do današnjeg dana obavljene. Električar Beograd zajedno sa svojim timom električara sa višegodišnjim iskustvom nudi sve vrste elektro usluga, od servisa bele tehnike, servis bojlera kao i montažu bojlera.

Montaža bojlera – Vertikalno ili horizontalno

Koja god da je opcija najpogodnija u vašem domu u pogledu načina montaže, horizontalna ili vertikalna, mi ćemo uz primenu adekvatnih instrumenata obaviti efikasnu montažu bojlera i nivelisanje. O priključku na instalacionu mrežu ne morate ni da brinete. To će biti takođe urađeno maksimalno kvalitetno.

Ako je vaš stari bojler dotrajao i svaki vid popravke je nemoguć, možda je ipak vreme da nabavite novi. Mi ćemo vam biti pouzdana podrška za montažu istog. Sve o montaži bojlera i ceni ove naše usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana.

Uslugu montaže bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button