Zamena pumpe za vodu na veš mašini

Zamena pumpe za vodu na veš mašini se vrši za veš mašine svih modela i proizvođača. Zamena pumpe za vodu na veš mašini kao i kompletan servis veš mašina je dostupan 24h tokom cele godine i praznika. Zamena pumpe za vodu na veš mašini se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji.

Zamena pumpe za vodu na veš mašini – Servis veš mašina

Zamena pumpe za vodu na veš mašiniZamena pumpe za vodu na veš mašini je još jedna u nizu usluga koje nudimo u sklopu servisa bele tehnike. Pumpa na veš mašini ima veoma važnu funkciju, a to je izbacivanje vode. Time je pumpa jedan od najvažnijih delova veš mašine. Tokom ciklusa jednog pranja, pumpa naizmenično uvlači i prazni vodu. Time se obezbeđuje pranje veša kroz nekoliko voda, a samim tim i kvalitetnije opran veš. Zamena pumpe za vodu na veš mašini spada u naše regularne elektro usluge koje radimo na veš mašinama svih modela, bez obzira na datum proizvodnje.

Zamena pumpe za vodu na veš mašini za sve modele i proizvođače

Električar Beograd se tokom godina, zajedno sa svojim električarima usavršavao prateći nove trendove i ostao u toku sa svim novitetima koji se tiču elektro instalacija, bele tehnike, grejnih tela… To nam je u mnogome olakšalo da ostanemo lideri na polju pružanja elektro usluga na teritoriji Beograda. Pumpa za vodu i najčešći problemi vezani za nju se ogledaju u zapadanju čvrstih materija, delova sa odeće u deo gde se nalazi turbina pumpe. Mehanički filter stoji kao zaštita pumpe od takvih stvari, ali se desi da nešto prođe kroz njega. Takođe se može desiti da su krilca propelera polomljena usled čvrstih materija koje su prošle kroz filter. Drugi razlog problema može biti dotrajala guma za dihtovanje na samoj pumpi koju je potrebno zameniti. Svakako ćemo proveriti stanje obe komponente, izvršiti detaljno čišćenje pumpe od mogućih ostataka odeće i testirati mašinu. Ukoliko radi pumpa, nema potrebe za zamenom iste. Ako i pored čišćenja pumpa ne izbacuje vodu, vrši se zamena pumpe za vodu na veš mašini i postavlja se nova.

Zamena pumpe za vodu na veš mašini u bilo koje doba dana

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za svaku nedoumicu koju imate po pitanju rada veš mašine. Pozovite nas i mi ćemo Vam izaći u susret u bilo koje doba dana ili noći.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu zamene pumpe za vodu na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button