Servis sudo mašina

Servis sudo mašina vršimo sedam dana u nedelji na svim opštinama u Beogradu. Za servis sudo mašina dostupni smo 24h, tokom cele godine i praznika, slava… Vršimo servis sudo mašina svih modela i proizvođača…

Servis sudo mašina – Električar Beograd

Kvarovi na sudo mašini su mnogobrojni, koji se dešavaju zbog zastarelosti sudo mašine ili njenih sastavnih delova i nepridržavanja pravila o pravilnom pranju sudova. Dobra vest je da neke kvarove možete i sami rešiti, a ukoliko je kvar i dalje prisutan posla Vaše intervencija, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju u bilo kojem delu dana ili noći.

Servis sudo mašina obuhvata:

Navešćemo par čestih kvarova koje možete i sami rešiti:

  • Nakon otvaranja sudo mašine, pojavljuje se voda na dnu

    Ukoliko se voda pojavi na dnu posle pranja sudova, imate problema sa odvodom. Potrebno je da izvadite filter i očistite ga. Filter se vremenom zaguši sa ostacima hrane i drugim materijama koje se talože na filteru.

  • Sudovi su nakon pranja prljavi

    Najverovatnije imate problem sa prskalicom vode. Mlaz vode koji izlazi iz prskalice ne dopire do svih mesta na posuđu jer su neke rupice zapušene. U odnosu na model sudo mašine i uputstva, isključite sudo mašinu iz struje i izvucite prskalicu i očistite rupice, za ovu priliku možete koristiti čačkalice. Ukoliko je mlaznica čista, drugi problem može biti nedovoljno zagrejana voda koja ne može da skine masnoću sa posuđa.

  • Čaše su pune mrlja

    Ukoliko čaše nisu sjajne nakon izlaska iz mašine, postoji mogućnost da je Vaša voda pretvrda. Da biste rešili taj problem, stavite više sredstva za pranje.

Servis sudo mašinaSudo mašine su sve popularnije kod nas, a u zapadnim zemljama su sastavni deo svake kuhinje. Sudo mašine definitivno bolje opere sudove nego kada bismo ih prali ručno. Da biste pravilno koristili sudo mašinu, morate sa tanjira skinuti sve ostatke hrane, kroz mlaz sudopere u vidu nekog predpranja. Takođe, morate se pridržavati smernica koje su propisane u uputstvu koje ste dobili uz kupljenu sudo mašinu.

Servis sudo mašina – Popravke i saveti

Ovo su samo neki od problema koji Vas mogu zadesiti. Mi smo tu za svaki vid savetodavne pomoći u rešavanju problema sa Vašom sudo mašinom. Električar Beograd se tokom godina trudio da sastavi tim profesionalnih i iskusnih električara koji rešavaju i najteže probleme naših klijenata. Naši električari poseduju adekvatan alat i kvalitetne rezervne delove u slučaju da je zamena neophodna. Po Vašem pozivu dolazimo i saniramo sve probleme koje imate vezano za Vašu sudo mašinu. Za svaku uslugu koju uradimo dajemo pisanu garanciju. U garantnom roku, ukoliko dođe do istog problema, dolazimo i potpuno besplatno rešavamo problem.

Kontaktirajte nas već danas i proverite odnos kvaliteta i povoljnosti svih elektro usluga koje Električar Beograd nudi. Profesionalne elektro usluge, kvalitetna usluga, povoljna cena.

Uslugu servisa sudo mašina pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button