Zamena elektroinstalacija bojlera

Zamena elektroinstalacija bojlera vršimo sedam dana u nedelji, na svim opštinama u Beogradu. Zamena elektroinstalacija bojlera se vrši za sve modele bojlera, kao i njihovih proizvođača, načina montaže… Zamena elektroinstalacija bojlera i njihova provera je preporučljiva s’vremena na vreme.

Zamena elektroinstalacija bojlera – Električar Beograd

Zamena elektroinstalacija bojleraZamena elektroinstalacija bojlera u okviru servisa bojlera svih modela spada u naše regularne aktivnosti. Zamena elektroinstalacija bojlera se najčešće vrši u stambenim prostorima, a takođe sve češće i u poslovnim prostorima, kancelarijama, toaletima. Svakako, bojler je najbitniji uređaj bele tehnike što se tiče higijene.

Zamena elektroinstalacija bojlera – Manifestacija

Kvar na elektroinstalacijama bojlera se može manifestovati u vidu izbacivanja osigurača kada upalite bojler. To je prvi znak da nešto nije u redu i da na nekom mestu u bojleru dolazi do kratkog spoja. Kratak spoj najčešće dolazi kada se ogoljene žice nađu jedna blizu druge, a koje će se u jednom periodu spojiti i izazvati kratak spoj. Takođe, bili smo svedoci i na kvaru elektroinstalacija bojlera kada su sve žice bile spržene.

Svakako se radi o ozbiljnom kvaru za kojeg bi trebalo da angažujete profesionalnog električara. Električar Beograd Vam je na usluzi za kompletan servis bojlera, promenu dela ili kompletne zamene elektroinstalacija bojlera. Postupak popravke zahteva zatvaranje ventila za vodu i skidanje bojlera sa zida. Zatim se pristupa inspekciji kompletnog bojlera u potrazi za kvarom.

Zamena elektroinstalacija bojlera – Kompletan pregled bojlera

Pored pregleda elektroinstalacija, izvršićemo pregled i ostalih komponenti bojlera, pregled termostata, grejača, kazana, stanje i količinu kamenca u bojleru. Ukoliko naiđemo na potencijalan kvar u budućnosti, savetovaćemo Vas da i taj deo zamenimo. Nakon ustanovljenog stanja, krećemo sa skidanjem kompletne ili jednog dela elektroinstalacija i postavljanje novih elektroinstalacija. Po završetku posla, bojler vraćamo na staro mesto i vršimo priključenje na vodu i otvaramo glavni ventil.

Električar Beograd skoro ulazi u treću deceniju postojanja. U svom timu angažujemo samo iskusne električare koji poslu pristupaju sa velikom dozom odgovornosti i koji sa istim žarom rade na manjim i većim popravkama, električare koji ostaju u korak sa vremenom kao i električare koji svoj posao obavljaju kvalitetno. Kao dokaz kvaliteta, po svakom urađenom poslu dobijate pisanu garanciju. Ukoliko u garantnom roku nastane isti problem, isti dolazimo i saniramo potpuno besplatno.

Za sva pitanja i nedoumice, dostupni smo u bilo koje doba dana ili noći, tokom cele godine i praznika. Ukoliko Vam je potrebna hitna intervencija, za naše klijente smo dostupni 24h. Pozovite nas već danas i uverite se u ekonomičnost naših usluga.

Uslugu zamene elektroinstalacija na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button