Servis bojlera

Servis bojlera svih kapaciteta vršimo na celoj teritoriji grada Beograda, sedam dana u nedelji. Električar Beograd Vam je na raspolaganju za servis bojlera svim modela i proizvođača, načina montaže… Takođe, servis bojlera vršimo 24h dnevno tokom cele godine i svih praznika…

Servis bojlera – Električar Beograd

Servis bojleraPostoji zaista mnogo uređaja bele tehnike na koje smo se itekako navikli i ne bismo mogli da zamislimo normalan život bez njih. Njihova svrha u nekom prostoru je i više nego važna za sve naše klijente. Zato bilo kakav kvar na njima izaziva nervozu. U tim momentima, neophodno je hitno rešenje problema kako bi se život nastavio uobičajenim tokom.

Servis bojlera obuhvata:

Montaža bojlera
Zamena termostata na bojleru
Zamena grejača na bojleru
Zamena sigurnosnog ventila bojlera
Zamena elektroinstalacija bojlera
Zamena brinoks creva na bojleru
Čišćenje kamenca iz bojlera i ostale kvarove…

U velikom broju uređaja koji su neophodni u nekom prostoru nalaze se i bojleri. Postoji zaista mnogo vrsta, modela i proizvođača bojlera na našem tržištu. Klijenti se odlučuju za one koji su najpogodniji njihovom prostoru kao i potrebama ukućana. Takođe, veliki broj poslovnih prostora poseduje bojlere, ne samo u kuhinji već i u kupatilu.

Servis bojlera – Profesionalan servis i održavanje

Za rad samih bojlera potrebno je i minimalno održavanje. Kvarovi koji se najčešće vezuju za bojler su grejači i termostat. Ali nije tako retko ni da kazan bojlera bude u problemu. Za sve navedene kvarove, kao i mnoge druge u vezi sa bojlerima, mi vam nudimo usluge profesionalnih električara. U našem timu nalaze se iskusni i pouzdani majstori-električari koji su obučeni za najrazličitije elektro usluge. U tom smislu, spremni su da odgovore na vaš poziv u kratkom roku i reše svaki kvar na bojlerima u vašem prostoru.

Ujedno pomoći ćemo Vam na savetodavan način u pogledu održavanja bele tehnike, kao i u pogledu svih nedoumica koje imate po pitanju njihove montaže.

U pogledu servisa bojlera, imamo saradnju i sa vlasnicima mnogih poslovnih prostora. Na toj listi se nalaze i vlasnici hotela, spa centara, restorana, hostela i motela, vrtića, javnih uprava i drugi. Svakako u najvećoj meri vršili smo održavanje, pregled stanja, servis i montažu bojlera u mnogim stambenim objektima.

Sva dodatna pitanja koja imate u vezi naše usluge şervisa bojlera, možete nam postaviti već u toku današnjeg dana. Nemojte se ustručavati da nas pozovete kada vam je najneophodnije, odnosno kada vam je servis bojlera hitno potreban.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button