Zamena programatora veš mašine

Zamena programatora veš mašine vršimo za sve modele i proizvođače veš mašina. Zamena programatora veš mašine kao i servis veš mašine dostupni su 24h tokom cele godine i praznika. Zamena programatora veš mašine se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji.

Zamena programatora veš mašine – Servis veš mašina

Zamena programatora veš mašineProgramator predstavlja jednu od glavnih komponenti veš mašine. Programator je deo mašine koji reguliše sve programe za pranje veša. Ukoliko želite da perete veš na 30, 40, 60 ili 90 stepeni, pranje vune, samo centrifuga ili pranje sa povećanim nivoom vode, programator o tome vodi računa. Preko glavnog panela biramo program i temperaturu za pranje veša koji želimo.

Zamena programatora veš mašine – Kompletan servis

U zavisnosti od modela do modela veš mašine, paneli i sami programatori su drugačiji za svaki model. Glavna funkcija programatora, iako na prvi pogled deluje komplikovano kada pogledate sam programator, jeste da pali i gasi određene delove veš mašine kao npr. grejač, motor, ventil za dovod vode, pumpa, hidrostat, tokom određenog programa. Ukoliko primetite da program mašine na kojem uglavnom perete veš ne radi kako treba, odnosno na primer da krene mašina da uzima vodu i odmah kreće u centrifugu (ovo se lično mojoj malenkosti desilo), znači da je vreme za popravku ili zamenu programatora veš mašine.

Zamena programatora veš mašine – Garancija

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za kompletan servis bele tehnike kao i za zamenu programatora ili njegovu popravku. Takođe, tu smo i za sve elektro usluge i popravke koje Vam zatrebaju. Naši električari u timu imaju veliko iskustvo u svim elektro radovima. Odgovorno rade svoj posao i rešavaju svaki problem na najbolji mogući način po povoljnim cenama. Na svaki urađeni posao dobijate pisanu garanciju koja Vam garantuje da se u slučaju pojavljivanja istog problema u garantnom roku dolazimo i saniramo problem potpuno besplatno.

Za sva vaša pitanja i nedoumice u radu programatora veš mašine ili nekog drugog dela mašine, stojimo Vam na raspolaganju 24h, u bilo koje doba dana ili noći. Kontaktirajte nas, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu zamene programatora na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button