Popravka vrata na veš mašini

Popravka vrata na veš mašini vršimo za veš mašine svih modela i proizvođača. Popravka vrata na veš mašini vršimo za sve klijente na teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Popravka vrata na veš mašini kao i servis veš mašina, dostupan je 24h, tokom cele godine i prazničnih dana…

Popravka vrata na veš mašini – Servis veš mašina

Popravka vrata na veš mašiniPopravka vrata na veš mašini je još jedna u nizu usluga koje vršimo u sklopu servisa bele tehnike. Vrata na veš mašini imaju zaštitnu funkciju tokom rada veš mašine jer sprečava, zajedno sa tunel gumom, izlivanje vode iz veš mašine. Ukoliko vrata i tunel guma ne dihtuju kako treba, voda će pre ili kasnije naći svoj put. Ako ne primetite curenje vode iz veš mašine, ne brinite, komšija ispod Vas će sigurno primetiti 🙂 . Vrata veš mašine se svakako, kao i svi ostali delovi i uređaji mogu pokvariti. Bilo da je u pitanju mehanički kvar ili dotrajalost, vrata su svakako neophodna za rad veš mašine. Takođe ističemo da su moguća oštećenja na gumi, staklenom belom delu kao i u ručki vrata.

Popravka vrata na veš mašini svih modela i proizvođača

Kada strada guma na vratima veš mašine gubi se dihtung koji je držao vodu u veš mašini i voda počinje da curi određenim intenzitetom. Sam postupak zamene gume na vratima je gotovo ista na svim tipovima veš mašina. Nakon otklanjanja čelične žice koja je takođe jedan vid zaštite same gume na vratima veš mašine, utvrđujemo da li je sama guma pričvršćena još na neki način. Najčešći je slučaj da je obezbeđena dodatnom oprugom koja se nalazi unutar veš mašine. U tim situacijam, potrebno je rastaviti deo mašine kako bi se jednostavnije prišlo samoj gumi. Nakon skidanja unutrašnje opruge mnogo je jednostavno skinuti gumu. Pri zameni gume, vrlo često uočavamo nečistoće u velikim količinama ali nije retkost ni da sitniš odnosno metalni novac u velikoj količini bude u skrivenim delovima gume. To smatramo našim “bakšišom” ukoliko se klijent slaže. Važan segment u ovom poslu je i nabavka odgovarajuće gume koja parira modelu veš mašine. To ćemo svakako mi uraditi za vas. Pri montaži nove gume, propusta odnosno šupljina ne sme da bude o čemu naši majstori zaista vode računa.

Popravka vrata na veš mašini – Kvalitetna popravka

Ukoliko je ručica stradala na vratima veš mašine, to ćemo takođe brzo rešiti. Ručica strada najčešće pri našem neumerenom otvaranju samih vrata veš mašine. U prilog nam ide što u maloprodajnim objektima zaista postoje svi rezervni delovi za veš mašine pa i same ručice i mehaničke brave. Poslu pristupamo jako odgovorno i temeljno i process zamene sprovodimo veoma brzo. Koji god da je deo vrata veš mašine u kvaru, Električar Beograd je tu da zamenu obavimo brzo i kvalitetno.

Za sva vaša pitanja i nedoumice vezano za popravku ili zamenu vrata na veš mašini, stojimo Vam na raspolaganju svakoga dana. Kontaktirajte nas i opravdaćemo Vaše poverenje kvalitetnom uslugom i povoljnim cenama.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu popravke vrata na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button