Servis norveških radijatora

Servis norveških radijatora vršimo na svim opštinama na teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Uz servis norveških radijatora, vršimo i kompletan popravka grejnih tela za vreme i pred sezonu grejanja. Servis norveških radijatora kao i proveru istih, možete zakazati unapred. Svakako, za servis norveških radijatora svih modela i proizvođača smo dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika…

Servis norveških radijatora – Električar Beograd

Moderno doba sa sobom donosi nove tehnologije. U tom smislu, sve je veći izbor tehnoloških rešenja u svim oblastima. Takav je i slučaj sa grejnim telima.

Servis norveških radijatoraNekada je bilo jedino moguće grejati se na drva. Ipak, vremenom je i struja postala vodeći energent u pogledu grejanja zbog jeftinog kilovat časa. Da biste što ekonomičnije prošli u zimskoj sezoni i maksimalno smanjili račune za električnu energiju, morate odabrati odgovarajuće grejno telo koje je štedljivo.

Servis norveških radijatora obuhvata:

Zamena termostata na norveškim radijatorima
Zamena grejača na norveškim radijatorima
Zamena instalacija norveškog radijatora i ostale sitne popravke…

Jedno od rešenja u tom smislu jesu i norveški radijatori. Sve se više domaćinstava i poslovnih prostora opredeljuju za norveške radijatore kao grejna tela.

Postoji niz prednosti norveških radijatora. Pored njihovog estetskog izgleda koji je poseban u poređenju sa klasičnim radijatorija, ističe se i njihova ekonomičnost.

Servis norveških radijatora – Uvek dostupni u grejnoj sezoni

Kako sve veći broj poslovnih i stambenih prostora koristi norveške radijatore, vrlo su česti i kvarovi na istim. Ukoliko kvar na norveškim radijatorima nastupi baš u vreme grejne sezone, onda je klijentima i više nego hitno rešenje problema. Ukoliko u tim momentima nemate na raspolaganju adekvatnog električara, pozovite nas.

Mi smo spremni da vam u zaista kratkom vremenskom roku pošaljemo profesionalne električare koji su iskusni u pogledu rešavanja kvarova na svim modelima norveških radijatora. Bez obzira o kom se tipu norveškog radijatora radi, mi smo spremni da vam rešimo svaki novonastali problem.

Električar Beograd u svom timu okuplja samo pouzdane, profesionalne i iskusne električare. Svaki od njih je obučen za sve elektro usluge, među kojima je i popravka odnosno servis norveških radijatora.

Da bi norveški radijator pravilno grejao Vaš prostor, evo par saveta. Norveški radijator mora biti postavljen oko 10 cm od poda. Ukoliko imate ALU, PVC ili drvene prozore, pred grejnu sezonu obavezno proverite dihtung na prozorima, da bi što manje hladnijeg vazduha ulazilo u prostor, samim tim, norveški radijatori će manje trošiti struje. Ukoliko je moguće, postavite norveški radijator ispod prozora.

Ujedno, naši električari su vam u svakom momentu dostupni za pregled stanja vaših norveških radijatora pred grejnu sezonu. Ovaj vid naše usluge je mnogim klijentima značio kako bi se preventivno zaštitili od mogućih kvarova u toku grejne sezone.

Sve naše elektro usluge, među kojima se nalazi i popravka norveških radijatora, dostupne su klijentima sa teritorije Beograda i svih njegovih opština. Za sva dodatna pitanja u vezi servisa norveških radijatora, možete nas kontaktirati u toku celog dana.

Uslugu servisa norveških radijatora pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.