Zamena amortizera na veš mašini

Zamena amortizera na veš mašini se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena amortizera na veš mašini vršimo za veš mašine svih modela i proizvođača. Zamena amortizera na veš mašini kao i kompletan servis veš mašine, dostupan je 24h tokom cele godine i praznika.

Zamena amortizera na veš mašini – Servis veš mašina

Zamena amortizera na veš mašiniZamena amortizera na veš mašini je još jedna u sklopu usluga koju vršimo u okviru servisa bele tehnike. Postoji mnogo delova od kojih zavisi kvalitetan rad veš mašine. Pored motora, grejača, pumpe, filtera, hidrostata, jedan od ključnih delova su svakako i amortizeri.

Zamena amortizera na veš mašini – Kompletan servis veš mašine

Oni su presudni jer drže bubanj mašine u adekvatnom položaju i amortizuju njegovo obrtanje, pogotovo za vreme centrifuge. Čim jedan od amortizera popusti ili ne stoji u uobičajenom položaju, rad bubnja je otežan. Takođe, znatno je veća buka pri radu same mašine. Od uzroka zbog kojih stradaju amortizeri su najčešće dotrajalost ili loš kvalitet samog dela. Tokom vremena i učestalog korišćenja veš mašine a posebno uz njeno često pretrpavanje najčešće stradaju delovi koji se tiču bubnja veš mašine, poput amortizera, opruga ili delovi unutar bubnja poput zaštitne gume i slično.

Zamena amortizera na veš mašini – Dijagnostika

Ukoliko čujete da se bubanj drugačije čuje dok rade, da ne kažemo lupa, najverovatnije imate problema sa amortizerima. Kada se radi zamena amortizera na veš mašini, naša je praksa da proverimo sve ostale delove mašine koji su funkcionalno povezani i čine celinu. To znači, da pored amortizera, proveravamo i opruge, stanje bubnja, remenice na bubnju, dihtunga odnosno prednje gume i slično. Samo ukoliko su navedeni delovi u skladu moguć je kvalitetan rad veš mašine. Električar Beograd i naš tim električara Vam stoji na raspolaganju za sve vrste elektro usluga po povoljnim cenama za koje smo dostupni 24h svakoga dana. U slučaju hitne intervencije brzo dolazimo na Vašu adresu i rešavamo kvar.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za rad Vaše mašine i mogućih rešenja, kontaktirajte nas u bilo koje doba dana ili noći a mi ćemo opravdaćemo Vaše poverenje.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu zamene amortizera na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button