Zamena ležaja na veš mašini

Zamena ležaja na veš mašini vršimo za veš mašine svih modela i proizvođača. Zamena ležaja na veš mašini je dostupna klijentima sa teritorije Beograda sedam dana u nedelji. Zamena ležaja na veš mašini kao i kompletan servis veš mašina vršimo tokom cele godine i prazničnih dana.

Zamena ležaja na veš mašini – Servis veš mašina

Zamena ležaja na veš mašiniMnogo je pokazatelja koji odmah asociraju da je došlo do kvara na ležajevima. Ali jedan koji je uvek najdominantniji jeste prevelika buka. Poseban zvuk mašine pri radu, tačnije jako neprijatan zvuk nas odmah uputi da su problem ležajevi. Pored toga, ono što nam je jasan pokazatelj da su ležejevi problem jeste drmanje samog bubnja. Kada utvrdimo na osnovu jasnih pokazatelja da su ležajevi u problem, pristupamo temeljnom radu, odnosno njihovoj zameni. Iako zvuči možda jednostavno kada se kaže da su ležajevi u kvaru, za njihovu zamenu potrebno je gotovo celokupnu veš mašinu rastaviti. Kada to saopštimo klijentima oni nas uvek sa nevericom gledaju misleći da se posao zamene možda neće obaviti kako treba ili da je kvar nerešiv. Bez obzira na kompleksnost posla u pogledu zamene ležajeva, Električar Beograd celokupan posao obavlja u rekordnom roku.

Zamena ležaja na veš mašini – Dijagnostika

Nekada sam način sklapanja veš mašine u proizvodnji može biti velika prepreka da se posao brzo i korektno obavi. Tako na primer znatno je više vremena potrebno ukoliko je žargonski rečeno veš mašina “zalepljena”. U protivnom, ukoliko je zašrafljena, mnogo je jednostavnije i brže obaviti samu zamenu ležaja. Nakon gotovo celokupnog rastavljanja veš mašine i vađenja bubnja, dolazimo do delova koji su za ovaj posao nama najbitniji a to je pristup ležajevima. Već pri pristupu rastavljenom bubnju i ležajevima, koji se nalaze u “srcu” bubnja, možemo obaviti dijagnostiku i utvrđivanje stanja. Nekada je situacija i složenija, odnosno, dešavalo se da pored ležajeva strada deo gde se ležaj nalazi.

Zamena ležaja na veš mašini zahteva stručnost

Nakon adekvatne zamene ležaja, vršimo podmazivanje i svakako montažu, odnosno ponovno sastavljanje mašine. Za to je neophodno mnogo manje vremena. Vodimo računa o vraćanju svakog dela na svoje mesto i svakako o elektronici mašine. Iako je zamena ležajeva složen, kompleksan i možda zahtevan posao, uz malo više stručnosti posao je itekako lak.

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za sve elektro usluge, kompletan servis bele tehnike i veš mašina. Ukoliko uvidite da mašina ne radi kako treba, pozovite nas i rešićemo sve Vaše probleme, kvalitetno i po povoljnoj ceni.

Uslugu zamene ležaja na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button