Servis kućnih aparata

Servis kućnih aparata vršimo na celoj teritoriji Beograda tokom sedam dana u nedelji. Za servis kućnih aparata možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Servis kućnih aparata obuhvata servis miksera, tostera, fena za kosu, pegle za kosu…

Servis kućnih aparata – Električar Beograd

Servis kućnih aparataPokvario vam se blender, pegla, sokovnik, fen za kosu, toster ili mikrotalasna a niste sigurni koga biste mogli da pozovete. Pitate se da li uopšte neko radi popravku tako malih kućnih uređaja. Ukoliko trenutno čitate ovaj tekst, na pravom ste mestu, jer smo mi tim električara koji je spreman da vam izađe u susret i za manje popravke kućnih aparata.

Servis kućnih aparata – Manje i veće popravke

Po dosadašnjem iskustvu, većina naših klijenata se odluči da ne popravlja male kućne aparate kada se pokvare, već se odlučuju za kupovinu novog. Mi Vam savetujemo da to ne radite, jer nas svakako možete pozvati i za sitne popravke. Ukoliko možete, sačekajte sa servisom kućnih aparata dok se “ne prikupi” više posla, odnosno, da Vam servis kućnih aparata bude dodatni manji posao uz npr. promenu prekidača, utičnica itd…

Ukoliko nemate kontakt profesionalnog električara koji je spreman da vam izađe u susret i za male kućne uređaje mi smo tu da vam pomognemo.

Dovoljno je da nas pozovete i mi ćemo doći po sam uređaj. Ukoliko je reč o poslovnom prostoru gde postoji više aparata koji su u kvaru, nemojte brinuti, naši majstori su spremni da vam izađu u susret i za veći broj kvarova.

Mi smo tim iskusnih električara koji se bave svojim poslom već dugo godina. Električar Beograd je sastavljen od majstora svog zanata i za mnogo složenije poslove, poput uvođenja i zamene elektro instalacija u nekom objektu.

Bez obzira na naše aktivnosti u pogledu složenijih elektro usluga, mi ne bežimo od manjih kvarova i zahteva klijenata za servis kućnih aparata. U tom smislu, budite slobodni i pozovite nas za sve vrste kvarova koje imate na malim kućnim uređajima.

Servis kućnih aparata na svim opštinama u Beogradu

Svoje elektro usluge nudimo svim klijentima sa teritorije Beograda i svih njegovih opština, poput Čukarice, Voždovca, Zemuna, Palilule, Starog Grada, Savskog Venca i drugih.

U prilici smo da vam pomognemo u rešavanju kvarova na malim uređajima i u poslovnim prostorima, restoranima, vrtićima, kafe barovima i slično.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi naše usluge popravke svih kućnih aparata, možete nas pozvati već ovog trenutka. Naše usluge su vam dostupne svih sedam dana u nedelji. Pozovite nas i postanite i vi deo naše bogate liste zadovoljnih klijenata.

Uslugu servisa kućnih aparata pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button