Zamena creva na veš mašini

Zamena creva na veš mašini vršimo za veš mašine svih modela i proizvođača. Zamena creva na veš mašini kao i servis veš mašina dostupan je 24h, tokom cele godine i praznika. Zamena creva na veš mašini vršimo za klijente sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji.

Zamena creva na veš mašini – Servis veš mašina

Zamena creva na veš mašiniTokom godina korišćenja veš mašine, svi delovi veš mašine se “troše” u određenoj dozi. Neki delovi se troše manje, a neki više. Zamena creva na veš mašini je još jedna u sklopu usluga koje nudimo u okviru servisa bele tehnike. Creva na veš mašini imaju dve osnovne uloge, ubacivanje sveže vode i izbacivanje prljave vode. Jedno crevo ide od slavine u zidu do mašine preko kojeg ubacuje vodu u komore za prašak i omekšivač. Drugo crevo je izlazno crevo koje izbacuje vodu direktno u kanalizacioni odvog, ili se crevo montira u sklopu odvoda sudopere, ukoliko mašinu držite u kuhinji. Njihova namena je i zaista značajna pa je samim tim i njihov kvalitet, celovitost presudna da ne dođe do kvara u radu veš mašine ili do nekih većih problema, poput otcanja vode iz mašine i slično.

Zamena creva na veš mašini – Brzo i efikasno

Ukoliko ste angažovali električara za nivelaciju, priključivanje i puštanje u rad veš mašine kada ste kupili veš mašinu, tada Vam je električar postavio dva creva, jedno za uvlačenje a drugo za izbacivanje vode. Zamena creva na veš mašini je preporučljivo ukoliko primetite mehanička oštećenja ili oštećenja zbog dotrajalosti creva  u vidu promene boje creva, truljenja…

Zamena creva na veš mašini – Kompletan pregled veš mašine

Bez obzira sa kojim se problemom odnosno kvarom na veš mašini suočavate trenutno, mi ćemo vam izaći u susret. Električar Beograd pored svih vrsta elektro usluga koje nudi, pokriva kompletan servis svih modela veš mašina bez obzira na datum proizvodnje. Pored zamene oba creva, izvršićemo preventivni pregled veš mašine, naravno u dogovoru sa Vama, tražeći potencijalne kvarove u bližoj budućnosti, kao i kontrolu stanja svih delova mašine. Za svaku vrstu nedoumice ili pitanja, saveta, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo 24h, a za hitne intervencije dolazimo na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Pozovite nas i rešićemo sve Vaše probleme uz kvalitetnu uslugu i povoljne cene…

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu zamene creva na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button