Zamena ringle na šporetu

Zamena ringle na šporetu se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena ringle na šporetu se vrši za sve modele i proizvođače šporeta, bez obzira na godinu proizvodnje. Zamena ringle na šporetu, kao i kompletan servis šporeta dostupan je 24h, tokom cele godine i praznika…

Zamena ringle na šporetu – Električar Beograd

Zamena ringle na šporetuVerujemo da ste se makar jednom zamenili ringle na šporetu do sada. Ringle na šporetu, kao što je svima poznato, imaju funkciju kuvanja supa, gulaša, kafa kao i prženja hrane. Danas ima mnogo modela šporeta koji mogu imati dve ili četiri ringle, dve ringle na gas i dve ringle na struju… Vi birate šporet na osnovu Vaših potreba. I pored kvalitetnih proizvođača šporeta, kvarovi na njima su danas neminovni. Tokom našeg poslovanja, možemo zaključiti da se kvarovi najčešće dešavaju par meseci posle prestanka garancije. Pre 35 godina, bilo je dosta drugačije. Uređaji bele tehnike su bili kvalitetniji i trajali su preko 20 godina. Kao što u svakom poslovanju biva, proizvođačima se ne isplati da proizvode proizvod koji će dugo da traje, jer bi uskoro mogli da zatvore radnju. Zbog toga je danas osetan pad kvaliteta na uređajima bele tehnike, pa i na šporetima.

Zamena ringle na šporetu – Ekspres ringla

Ringle šporeta mogu da stradaju usled česte upotrebe, zbog dotrajalosti ili zbog fabričke greške. Generalno gledano, ringle kao rezervni deo možete nabaviti za manju svotu novca, tako da se popravka ringli isplati u svakom smislu. Umesto standardne ringle, možete uzeti express ringlu koja će za kratko vreme prokuvati vodu za kafu ili skuvati čaj. To će Vam svakako uštedeti mnogo vremena na godišnjem nivou. Ukoliko primetite da ringla ne greje dovoljno ili ne greje uopšte, smatrajte da je vreme za zamenu ringle na šporetu.

Pri zameni ringle na šporetu, podiže se gornji deo šporeta, skida se lim, skidaju se žice koje su bile zakačene za staru ringlu i kače na novu. U zavisnosti od tipa nove ringle, može se desiti da će morati da se poveže po drugačijem ulazu, ili po drugačijoj šemi. Električar Beograd će izvršiti zamenu ringle na šporetu u kratkom roku i brzo će se Vaš život vratiti u normalu. Takođe, stojimo Vam na usluzi za sve elektro usluge i kompletan servis bele tehnike. Takođe ćemo proveriti celokupno stanje šporeta i sugerisati ukoliko je još neki deo šporeta u problemu, kao npr. grejač rerne.

Zamena ringle na šporetu – Uvek dostupni

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno za zamenu ringle na šporetu i servis bele tehnike. Kontaktirajte nas već danas i uverite se u kvalitet rada i povoljne cene.

Uslugu zamene ringle na šporetu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button