Montaža plafonjere

Montaža plafonjere se vrši na svim opštinama u Beogradu, sedam dana u nedelji. Montaža plafonjere se vrši za plafonjere svih modela. Montaža plafonjere je dostupna 24h dnevno svim fizičkim i pravnim licima tokom cele godine i praznika. Uz montažu plafonjera, vršimo i zamenu i popravku lustera kao i zamenu sijaličnog grla

Montaža plafonjere – Električar Beograd

Postoji veliki broj manjih elektro radova koje je neophodno izvršiti u nekom prostoru. U tom smislu, najčešće se pominje zamena utičnica, prekidača, kao i montaža plafonjere.

Plafonjere su praktičnije od lustera iz više razloga. Prvo navodimo čišćenje prašine, a drugi nemogućnost da zakačite luster ukoliko ste visoki preko dva metra. Jedan od najčešćih problema koji se javljaju kod plafonjera je blinkanje svetla na jednoj ili obe sijalice, u zavisnosti koliko plafonjera ima sijalica. Ovaj problem možete rešiti i sami. Skinite plafonjeru, odredite koja sijalica blinka kao da nema kontakt i obavezno isključite svetlo. Kada je svetlo isključeno, iza sijalice sa donje strane primetićete dva mala šrafčića koji drže nulu i fazu. Možete sa krstastim šrafcigerom zavrnuti dodatno šrafove i time ćete rešiti problem. Blinkanje svetlosti u sobi se uglavnom povezuje zbog olabavljenih veza gde se konstantno gubi i dobija kontakt, zato i sijalica blinka. Ne moramo da Vas savetujemo da oko struje uvek vodite računa, tako da ako niste sigurni da ovaj problem možete sami rešiti, mi Vam uvek stojimo na raspolaganju.

Montaža plafonjere u poslovnim i stambenim prostorima

Montaža plafonjereKako smo uvideli sve veći rast u pogledu zahteva klijenata za malim popravkama u prostoru, znali smo da je imperativ imati poseban tim električara koji će uvek biti dostupni za ovakve poslove. Danas naš tim čini veliki broj mladih i profesionalnih električara koji su spremni da u kratkom roku dođu na vašu adresu i izvrše montažu plafonjere. Ovu uslugu smo do sada obavili u mnogim stambenim objektima na celoj teritoriji Beograda. Pokrivamo sve opštine na teritoriji Beograda, tokom cele nedelje i praznika.

Takođe, posebno smo obučeni i pripremljeni za rad u poslovnim objektima gde je neophodno izvršiti zamenu ili popravku velikog broja uređaja, među kojima su na primer utičnice, prekidači, lusteri kao i plafonjere i još mnogo drugih.

Montaža plafonjere – Kvalitetna usluga

Na prvi pogled montaža plafonjere izgleda kao lak odnosno jednostavan posao. Ali situacija je ipak drugačija. Svaki rad sa strujom zahteva iskusno lice koje će obaviti efikasno i bezbedno sve što je neophodno. Električar Beograd za sve elektro usluge u svom timu ima profesionalne električare koji vode računa o bezbednosti na terenu. Ukoliko smatrate da i vi sami možete ovakve poslove obaviti, mi vam to ne savetujemo. Poverite ovakve poslove našim električarima i smatrajte da je posao već odrađen.

Ukoliko ste želeli da neke klasične modele zamenite novim i modernijim plafonjerama, takođe vršimo i montažu, odnosno zamenu plafonjera. Ukoliko uočimo pri montaži plafonjera neke neregularnosti u radu instalacija ili sijalica, mi ćemo obaviti popravku svega što je potrebno.

Na vama je samo da izaberete odgovarajuće plafonjere a na nama je celokupan posao montaže. Naša je odgovornost da se izvrši adekvatna montaža ili popravka plafonjera, kao i da njihov rad bude efikasan nakon montaže. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu montaže plafonjere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button