Servis veš mašina

Servis veš mašina vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za servis veš mašina, dostupni smo 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Vršimo servis veš mašina svih modela i proizvođača, kao i redovno održavanje aparata bele tehnike. Pored servisa veš mašina, vršimo kompletan servis bele tehnike.

Servis veš mašina – Električar Beograd

Servis veš mašina

Servis veš mašina obuhvata:

Veš mašina je takođe, jedan od uređaja bele tehnike koja nam olakšava kućne poslove i bez koje je zaista teško funkcionisati. Veš mašina je zamenila pranje na ruke pre mnogo godina, a pored olakšanja u pranju, takođe bolje pere veš što poboljšava higijenu opranih stvari. Sama tehnologija pranja veš mašine se sastoji od rotacije bubnja sa vodom sleva na desno i obrnuto. Ukoliko skroz napunite mašinu za veš, moguće je da kvalitet opranog veša neće biti zadovoljavajući. Ako je mašina skoro puna, imaće više mesta za rotaciju veša kroz vodu, prašak i omekšivač, a samim tim će se bolje i oprati…

Najčešći problemi koji se dešavaju kod veš mašine su problem sa programatorom, hidrostatom, termostatom, pumpom za vodu, filterima i još mnogo toga. U zavisnosti od modela do modela, sam proces popravke se razlikuje u nekim nijansama. Električar Beograd je uvek spreman da odgovori pozivu za popravku veš mašina svim modela i proizvođača. Naš tim električara je potkovan znanjem, adekvatnim alatom i kvalitetnim rezervnim delovima što omogućava lakšu popravku veš mašine na terenu, a tako i dužu garanciju na urađen posao. Ukoliko se problem na veš mašini navrati pre isteka garancije, dolazimo i saniramo problem kompletno besplatno.

Servis veš mašina – Kvalitetno i brzo rešenje problema

Da bismo Vam olakšali rešavanje problema, dostupni smo 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Možete nas pozvati u bilo kom trenutku, kada Vama najviše odgovara ili po nastanku kvara, a mi ćemo se potruditi da našim dolaskom ne remetimo Vašu svakodnevnicu. Naši električari su neprimetni, profesionalni i nenametljivi. Od njih možete dobiti najbolje savete u datom trenutku za održavanje kompletne bele tehnike, preventivno delovanje i uštedu električne energije. Takođe, dostupni su i za tromesečni preventivni pregled bele tehnike i zaštite od kvarova. Preventivnim pregledom stanja uređaja bele tehnike, smanjujete mogućnost kvarova i do 66 %.

Kvarovi su danas neminovnost i činjenično stanje. 70% naših klijenata se žali da se uređaji najčešće kvare čim istekne garancija, a troškove popravke naravno, snose naši klijenti. Kvarovi su najčešće uzrokovani lošim kvalitetom uređaja i njegovih delova, lošeg održavanja i loših elektro instalacija. Zbog toga i preporučujemo kupovinu određenih modela bele tehnike, za koje znate da su dobre, ili Vam neko od prijatelja preporuči. Jednostavno, brendovi koji traju već par decenija i imaju mnogo pozitivnih referenci. Za više informacija, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu servisa veš mašina pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button