Zamena zvona

Zamena zvona se vrši sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Zamena zvona se može zakazati unapred, a po Vašoj želji, pored zamene zvona možemo ugraditi i prekidač na tabli sa osiguračima za prestanak rada zvona. To se pokazalo kao korisno mnogim našim klijentima u određenim situacijama. Zamena zvona je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine, prazničnih dana i vikendom…

Zamena zvona – Električar Beograd

Zamena zvonaZamena zvona spada u naše redovne elektro usluge koje obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Za zamenu zvona se naši klijenti najčešće odlučuju ukoliko žele da promene dosadašnji zvuk, ili generalno zvono ne radi kako treba, loše se čuje, zagušen zvuk… Zamena zvona se vrši na staroj osiguračkoj tabli, kao i na tabli sa automatskim osiguračima. Proces se razlikuje između dve osiguračke table.

Zamena zvona na vratima

Takođe, pored zamene zvona na tabli, vršimo i zamenu spoljnog tastera za zvono, kao i montažu prekidača za isključivanje zvona po potrebi na samoj tabli. Vršimo zamenu zvona svim modela i proizvođača. Ukoliko imate staru tablu sa tradicionalnim osiguračima, pored zamene zvona možemo Vam zameniti i ugraditi automatsku tablu sa osiguračima. Naši električari će svaki posao obaviti u što kraćem roku, na kvalitetan i odgovoran način.

Električar Beograd u svom timu angažuje isključivo profesionalne električare sa mnogo godina iskustva u radu na terenu. Od svakog električara očekujemo maksimalno angažovanje, odgovornost i snalažljivost pri rešavanju svakog problema, manje ili veće kompleksnosti. Naši električari sa istim žarom rešavaju manji ili veći problem, nenametljivi su tokom rada kao i neprimetni. Sve elektro usluge obavljamo korektno. Za svaki urađeni posao kao dokaz kvaliteta dajemo pisanu garanciju koja Vam garantuje da, ukoliko se ponovo pojavi isti problem, dolazimo i potpuno besplatno saniramo problem.

Zamena zvona – Uvek dostupni

Stojimo Vam na usluzi za sve elektro usluge tokom cele godine i praznika. Svakoga dana smo na terenu 24h dnevno, sedam dana u nedelji. U slučaju hitne intervencije na elektro instalacijama, nepostojanje faze u stanu ili bilo kog drugog problema koji iziskuje hitan dolazak na Vašu adresu, možete se osloniti na nas. Dežurni električar po Vašem pozivu angažuje jednu ili više ekipa električara koji u kratkom roku dolaze na Vašu adresu.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja vezano za zamenu zvona ili drugih elektro usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu zamene zvona pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button