Zamena tunel gume na veš mašini

Zamena tunel gume na veš mašini vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena tunel gume na veš mašini se vrši za sve veš mašine svih modela i proizvođača. Zamena tunel gume na veš mašini kao i servis veš mašine dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i nastojećih praznika…

Zamena tunel gume na veš mašini – Servis veš mašina

Zamena tunel gume na veš mašiniZamena tunel gume na veš mašini je još jedna od usluge koju vršimo u okviru servisa bele tehnike. Tunel guma na veš mašini ili guma na vratima veš mašine ima funkciju dihtunga i sprečavanja vode da curi iz mašine. Mala posekotina na tunel gumi ili mala rupica može da izazove curenje vode koja se sliva ispod veš mašine i može da napravi mnogo veće troškove komšiji ispod Vas. Kvar na tunel gumi možete primetiti i sami, ukoliko postoji vidno oštećenje. U nekim slučajevima dolazi do slučaja da guma nema oštećenja ali da ipak propušta vodu najverovatnije zbog loše montaže ili pogrešne gume. Ako Vi ne primetite na vreme, Vaš komšija ispod će sigurno primetiti.

Zamena tunel gume na veš mašini svih modela

Tunel guma tokom korišćenja veš mašine se sve više i više “troši”, a najveći uzročnici problema sa tunel gumom su mehanička oštećenja ili dotrajalost.

Zamena tunel gume na veš mašini – Kompletan servis veš mašine

Zamena tunel gume na veš mašini spada u regularne elektro usluge koje Električar Beograd nudi svojim klijentima. Naši električari su uvek na terenu i u slučaju hitne intervencije, mi Vam uvek možemo poslati električara koji je najbliži Vama. Svi naši električari u timu su kvalitetni, profesionalni, odgovorni, a u radu sa uređajima bele tehnike i više nego efikasni. Pored zamene tunel gume na veš mašini, Električar Beograd vrši i:

Svaki vid vaše nedoumice u radu veš mašine, možemo otkloniti već ovog trenutka. Pozovite nas a mi ćemo opravdati Vaše poverenje.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu zamene tunel gume na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button