Zamena kaiša na veš mašini

Zamena kaiša na veš mašini vršimo za veš mašine svih modela i proizvođača. Zamena kaiša na veš mašini kao i kompletan servis veš mašine vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena kaiša na veš mašini kao i sve elektro usluge, dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena kaiša na veš mašini – Servis veš mašina

Kaiš se nalazi na zadnjem delu mašine i služi za prenos rotacije sa motora na bubanj. Kako se okreće motor, kaiš okreće bubanj sa vešom. Ukoliko čujete rad motora a bubanj se ne vrti, najverovatnije je spao kaiš. Takođe se može desiti da kaiš počne da proklizava i da se bubanj okreće otežano, odnosno sporije nego što bi trebalo…

Zamena kaiša na veš mašini svih modela

Zamena kaiša na veš mašiniUočili ste da vaša veš mašina proizvodi nešto više buke nego uobičajeno pri njenom radu. Postoji mnogo razloga za to ali mi kao iskusni električari vam možemo reći da je najpre reč o dotrajalom kajšu. Postoji još mnogo drugih kvarova koji mogu biti uzrok prevelike buke koju veš mašina proizvodi ali je kaiš najčešći.

Kada ovaj problem nastupi, onda je jedino rešenje da se kaiš u potpunosti zameni. Ako ste do sada imali prilike da se susretnete sa vrlo neiskusnim električarima, onda je vreme da ukažete i nama poverenje.

Naši električari vam mogu za vrlo krtko vreme obaviti celokupnu zamenu kaiša na veš mašini i to vrlo kvalitetno, efikasno i po jako pristupačnoj ceni. Dovoljno je da nas pozovete čim uočite problem a mi ćemo dati sve od sebe da budemo u kratkom roku na vašoj adresi.

Bez obzira o kom se tipu veš mašine radi, kaiš je jedan neminovni deo ovog uređaja. Bez njega je nemoguće zamisliti normalan i uobičajen rad veš mašine. Zato i mala njegova dotrajalost se može uvideti vrlo lako ili prpeoznati po drugačijem zvuku tokom rada veš mašine.

Sama zamena ne traje dugo i zato nemojte gubiti vreme, već pozovite naše električare i vrlo brzo ćete dobiti ponovo funkcionalnu veš mašinu.

Zamena kaiša na veš mašini – Servis veš mašina

Na usluzi su vam za sve vrste popravki veš mašina među kojima je i svakako zamena dotrajalog kajša, vrlo profesionalni majstori, kvalitetni majstori svog zanata i vrlo pouzdani ljudi. U tom smislu, ono što se dogovorite sa njima na početku bilo kog posla, to će važiti do samog kraja odnosno do realizacije istog.

Sva dodatna pitanja koja imate u vezi sa popravkama uređaja bele tehnike među kojima su i sve vrste popravki veš mašina, možete nas pozvati u bilo koje doba dana.

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu zamene kaiša na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button