Zamena grejača na norveškim radijatorima

Zamena grejača na norveškim radijatorima vršimo sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Beograda. Zamena grejača je čest kvar u toku grejne sezone, za čiju smo popravku dostupni 24h. Zamena grejača se vrši za sva grejna tela.

Zamena grejača na norveškim radijatorima – Servis norveških radijatora

Zamena grejačaZamena grejača norveških radijatora spada u naše regularne usluge u sklopu servisa grejnih tela. Kao i svaki radijator, norveški radijator se sastoji od grejača, termostata i instalacija koje prolaze u njega. Danas ima dosta proizvođača i modela norveških radijatora, počevši od rovex-a koji je najzastupljeniji na našem tržištu. Kao što je poznato, norveški radijatori su skupi. Jedan od razloga je njihova ekonomičnost, odnosno niske cene grejanja. Da bi se ta ekonomičnost održala tokom zimskog perioda, morate odabrati norveški radijator shodno kvadraturi prostora koju želite da grejete. Ukoliko uzmete norveški koji nije namenjen za Vašu kvadraturu, odnosno, kvadratura je veća nego što radijator može da pokrije, prostor neće biti zagrejan u potpunosti po Vašim očekivanjima. Na stranici servis norveških radijatora možete pročitati sve što se tiče pravilne montaže radijatora. Ukoliko Vam je preveliki trošak da kupite novi norveški radijator, možete se odlučiti i za nabavku polovnog norveškog radijatora.

Zamena grejača na norveškim radijatorima svih modela

Kvarovi na norveškim radijatorima su neminovnost, kao što je slučaj sa svim uređajima. Jedan od najčešćih problema je kvar u grejaču. Grejač se često može zameniti i sa kvarom na termostatu, jer su usko povezani. Grejač i termostat rade u paru. Termostatom se regulise temperatura u prostoriji, dok grejač svojim delovanjem nastoji da dostigne svoju temperaturu. Ukoliko je termostat u kvaru, svakako će Vam delovati da grejač ne radi kako treba jer ne zagreva prostor. Svakako mi smo tu da ustanovimo u kojem delu je nastao kvar. Zamena grejača na norveškom radijatoru se vrši brzo, uz odgovarajući zamenski grejač, koji umesto Vas možemo nabaviti mi. U zimskom periodu je svakako bitno da imate siguran oslonac u slučaju kvara na grejnim telima da će po nastanku kvara, biti popravljen u najkraćem mogućem roku. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Zamena grejača na norveškim radijatorima – Kompletan servis grejnih tela

Na nas možete da računate za servis grejnih tela počevši od:

Uslugu zamene grejača na norveškim radijatorima pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.