Zamena hidrostata na veš mašini

Zamena hidrostata na veš mašini vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena hidrostata na veš mašini se vrši za veš mašine svih modela i proizvođača. Zamena hidrostata na veš mašini kao i kompletan servis veš mašine, dostupan je 24h dnevno tokom cele godine i praznika.

Zamena hidrostata na veš mašini – Servis veš mašine

Zamena hidrostata na veš mašiniZamena hidrostata na veš mašini je još jedna od usluga koje nudimo u okviru servisa bele tehnike. Hidrostat u veš mašini ima funkciju kontrole i regulisanja nivoa vode u veš mašini pri pranju veša. U zavisnosti od modela mašine i samog programatora i programa koji su Vam dostupni, hidrostat vrši regulaciju nivoa vode za svaki program pojedinačno. Na primer, na mašini imate opciju pranja veša sa više vode nego inače u bubnju. Programator daje signal hidrostatu koliki nivo vode mora da bude kada se uključi ova opcija. Hidrostat je još jedan bitan element veš mašine. Bez njega, mašina bi samo primala vodu.

Zamena hidrostata na veš mašini – Kompletan servis

Električar Beograd u svom timu angažuje profesionalne električare koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa uređajima bele tehnike. Upoznati smo sa svim modelima veš mašina i njihovim načinom funkcionisanja, a samim tim i metodologijom popravke. Pored popravke i zamene hidrostata, vršimo i zamenu grejača, zamenu pumpe, zamenu programatora, zamenu kaiša, nivelisanje veš mašine i puštanje u rad… Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste elektro usluga. Neprimetni smo dok popravljamo i nenametljivi tokom popravke. Trudimo se da posao završimo brzo i kvalitetno kako biste se što pre vratili u normalu. Poslu pristupamo odgovorno, sa istim žarom kao kada smo završili prvi posao. Oduvek smo imali povoljne cene koje smo zadržali i dan danas.

Zamena hidrostata na veš mašini za sve modele veš mašina

Ukoliko primetite da Vaša veš mašina ili bilo koji drugi uređaj bele tehnike ne radi kako treba, pozovite nas i doći ćemo brzo da saniramo kvar. Dostupni smo 24h tokom cele godine i praznika za sve popravke kao i za hitne intervencije…

SERVIS VEŠ MAŠINA SVIH PROIZVOĐAČA

Uslugu zamene hidrostata na veš mašini pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button