Popravka lustera

Popravka lustera se vrši na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Popravka lustera obuhvata popravku lustera svih modela, montaža lustera kao i njihovu zamenu novim. Takođe vršimo i montažu plafonjera uz koju popravka lustera pokriva kompletnu popravku osvetljenja u jednom stanu. Takođe, vršimo i zamenu sijaličnog grla na lusterima i plafonjerama…

Popravka lustera – Električar Beograd

Popravka lusteraU zaista bogatom asortimanu elektro usluga koje nudi Električar Beograd nalazi se i popravka lustera. Popravka lustera, odnosno potražnja iz godine u godinu sve više raste, tako da smo se odlučili i da ovu uslugu uvrstimo u redovne.

Popravka lustera u stambenim i poslovnim prostorima

Mnogi klijenti su se odlučivali za kupovinu novih lustera pri kvaru starih. Ipak, uz naše angažovanje, sve su veće šanse da se i složeniji kvar na lusterima reši i ponovo pusti u rad. Na tržištu danas postoji zaista neverovatan izbor lustera. Počev od klasičnih, starinskih lustera do najmodernijih oblika. Mi se trudimo da rešimo kvar na najrazličitijim vrstama lustera. Do sada u tome postižemo zaista veliki uspeh.

Popravka lustera kao i svih kvarova

Ukoliko u vašem stambenom prostoru imate dotrajale i nefunkcionalne lustere za koje bi voleli da vam i dalje vrše svoju osnovnu funkciju, naši električari su pravo rešenje za vas. Pozovite nas već danas i dolazimo na vašu adresu kako bi rešili bilo koju vrstu kvara na lusteru. Ukoliko je kvar složenog tipa, ponećemo ga na servisiranje i vraćamo ga u najkraćem mogućem roku.

Takođe, nemojte se ustručavati da nam poverite popravku lustera i u okviru poslovnog prostora. Ukoliko imate veći broj lustera, javite nam unapred i poslaćemo Vam dovoljan broj električara koji će izvršiti proveru i popravku istih. Neki lusteri su antikvitet i kao takvi, vrlo su vredni klijentima. Imajući u vidu tu činjenicu trudimo se da budemo obazrivi u popravci istih.

Ako još uvek nemate pouzdanog majstora odnosno električara za popravku lustera, pozovite nas. Mi ćemo ispuniti sve Vaše zahteve i očekivanja.

Uslugu popravke lustera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button