Zamena termostata na protočnom bojleru

Zamena termostata na protočnom bojleru vršimo za sve modele i proizvođače protočnih bojlera. Zamena termostata na protočnom bojleru i kompletan servis protočnih bojlera dostupan je 24h, tokom cele godine i praznika. Zamena termostata na protočnom bojleru vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji…

Zamena termostata na protočnom bojleru – Servis protočnih bojlera

Zamena termostata na protočnom bojleruKao i svaki bojler, tako i protočni bojler poseduje termostat. Termostat kod protočnog bojlera radi malo drugačije kao kod standardnog. Kada termostat na standardnom bojleru okrenete u pravcu tople vode, bojler se odmah upali. Protočnom bojleru pomeranjem termostata dajete signal kolika toplota vode da bude na samom izlazu. U zavisnosti od modela do modela, termostati se razlikuju. Pored standardnog kružnog termostata, takođe su u primeni i digitalni termostati preko kojeg određujete tačnu temperaturu vode u stepen. To je korisno kada imate malu bebu koju je potrebno okupati u vodi koja ima tačno 23 stepena. Protočni bojleri su našli svoju funkciju u malih kupatilima gde je višak mesta nakon standardnog bojlera dobro popunjen. Nabrojaćemo po dve prednosti i mane protočnih bojlera. Kao prva prednost, svakako su manji gabariti i odmah dostupna topla voda. Od mana izdvajamo veliku potrošnju električne energije kao i česti kvarovi usled tvrde vode, prvenstveno na grejačima.

Zamena termostata na protočnom bojleru za sve modele i proizvođače

Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju svakoga dana u bilo koje doba dana ili noći za sve elektro usluge, a tako i za zamenu termostata na protočnom bojleru. Naši električari imaju praktično iskustvo u servisu svih tipova bojlera kao i njegovih propratnih delova. Posao ćemo odraditi odgovorno i kvalitetno uz povoljne cene usluge. Tokom našeg rada ćemo biti nenametljivi i neprimetni, da bismo što manje ometali Vašu dnevnu rutinu. Zamena termostata na protočnom bojleru se vrši za sve modele protočnih bojlera, bez obzira na godinu proizvodnje. Po pregledu celoj protočnog bojlera, sugerisaćemo Vam ukoliko je potrebno zameniti ili popraviti još nešto. Trudimo se da uvek imamo sa nama kvalitetne rezervne delove za ugradnju. Ukoliko nemamo specifičan deo koji je potrebno zameniti, odlazimo do prve elektro radnje i kupujemo kvalitetan deo. Time obezbeđujemo duže trajanje zamenskog dela, kao i celog uređaja.

Zamena termostata na protočnom bojleru – Uvek dostupni

Kontaktirajte nas za više informacija u vreme koje Vam odgovara i saznajte sve o usluzi zamene termostata, ceni, vremenu dolaska i trajanju radova u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu zamene termostata na protočnom bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button