Zamena termostata na TA peći

Zamena termostata na TA peći se vrši sedam dana u nedelji na svim opštinama u Beogradu. Zamena termostata na TA peći se vrši za sve modele TA peći, kao i jačina. Zamena termostata na TA peći, odnosno za zamenu sve tri vrste termostata TA peći, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika…

Zamena termostata na TA peći – Servis TA peći

Zamena termostata na TA pećiInteresovanje za TA peći godinama ne jenjava. TA peći su takođe sve skuplje iz godine u godinu. Svakako Vam se ne isplati da kupujete novu TA peć, jer ćete potrošiti mnogo novca. Danas su oglasi puni ponuda za polovne TA peći, nadamo se da ćete pronaći adekvatnu za sebe. Prodaja polovnih TA peći, odnosno remontovanih TA peći je postao pravi biznis. Sada možete izabrati i cenu u paketu, koja uključuje transport, montažu i puštanje u rad, ukoliko nemate prevozno sredstvo koje je adekvatno za transport delova TA peći. Iz prve ruke, cena za transport, montažu i remontovanu TA peć koja troši 3 kilovata košta 170 eur. Za Ta peć koja troši 4 kilovata, razlika u ceni je 10 evra, odnosno 180 eur.

Zamena termostata na TA peći na svim modelima

Svakako, u zavisnosti od kvaliteta remontovane TA peći kao i njenih delova, zavisi da li će Vas češće posećivati električar ili ne. Od rezervnih delova TA peći, nabrojaćemo samo nekoliko:

Zamena termostata na TA peći – Polovne TA peći

Glavna funkcija termostata je merenje i održavanje temperature u prostoru, kao i merenje akumulacione temperature koju želimo da TA peć akumulira preko noći. Akumulacioni termostat ili točkić termostata se odnosi na točkić kojim podešavate stepen akumulacije toplote, da li će biti na jedan, dva ili tri. Sobni termometar služi za regulaciju temperature u sobi. Sobni termostat meri temperaturu u prostoru, ukoliko padne ispod temperature koju ste namestili, ventilar počinje da izduvava topao vazduh u cilju povećanja temperature u sobi. Sigurnosni termostat služi kao nadzorni organ ukoliko TA peć počinje da se pregrejava. U svakom trenutku, kada pipnete TA peć, ona ne sme biti prevruća da ne možete zadržati ruku na njoj. U tom slučaju biste svakako trebali da pozovete električara da istu TA peć proveri.

Električar Beograd je pravo rešenje za servis svih grejnih tela, pa i za servis TA peći. Naši električari su obučeni za servis grejnih tela svih vrsta i modela, kao i za kontrolu delova i zamenu istih. Zamena termostata na TA peći spada u naše redovne elektro usluge koje nudimo našim klijentima. Ukoliko imate potrebe da nas pozovete za proveru TA peći koja je pretopla ili nedovoljno zagreva prostor, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Pogotovo u vrhuncu grejne sezone, smatramo prioritetnim svaki Vaš poziv za servis grejnih tela. Ukoliko se na Vašoj TA peći ustanovi kvar na jednom od tri termostata, biće u rekordnom roku zamenjeni. Ukoliko nemamo deo kod sebe, odlazimo do prve električarske radnje.

Zamena termostata na TA peći se vrši od strane profesionalnih električara koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo u radu sa grejnim telima. Na sve popravke, servis i zamene delova TA peći dajemo pisanu garanciju. Ukoliko se u garantnom roku desi da se termostat ponovo pokvari, zamena termostata na TA peći i dolazak na adresu se vrše potpuno besplatno.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica u radu sa Vašom TA peći, dostupni smo tokom cele nedelje i praznika u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu zamene termostata na TA peći pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button