Servis konvektorskih grejalica

Servis konvektorskih grejalica - Popravka grejalica

Servis konvektorskih grejalica vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za servis konvektorskih grejalica dostupni smo 24h dnevno tokom cele grejne sezone. Nakon poziva brzo izlazimo na teren. Svaki servis grejnih tela u sezoni smatramo primarnim poslom, stoga se i trudimo da u što kraćem roku dođemo na Vašu adresu. Električar Beograd Vam je dostupan za servis konvektorskih grejalica svih modela i proizvođača…

Servis konvektorskih grejalica svih modela

Servis konvektorskih grejalicaKonvektorske grejalice su danas sve više popularniji način grejanja ili dogrevanja prostora. Svakako, kao i sva druga grejna tela ima svoje prednosti i mane. Svakako je jedna od prednosti cena koju merimo u odnosu na druga grejna tela. Takođe efekat koji se postiže kod konvektorskih grejalica prevazilazi naša očekivanja. Ono što možemo navesti za efekat grejanja, ne važi kod svih naših klijenata. Mišljenja su podeljena što se tiče same efikasnosti u grejanju, kao i količini zagrejanog prostora. Efekat grejanja nije isti kod naših klijenata. Treba uzeti u obzir da takođe mnoge druge stvari igraju ulogu u grejanju jednog prostora, a to se odnosi na samu poziciju zgrade, da li je beton ili cigla, da li prostorija ima više spoljnih zidova ili samo jedan, stanje elektro instalacija u prostoru, protok vazduha, stanje automatskih osigurača

Iz svega navedenog, ne možemo da Vam preporučimo konvektorsku grejalicu kao idealno grejno telo. Svakako, ima mnogo faktora i što ih pre sagledate, izabraćete grejno telo koje savršeno odgovara Vašem prostoru. Ukoliko Vam je potreban savet vezano za odabir grejnih tela, pozovite nas i pomoćićemo koliko možemo.

Servis konvektorskih grejalica – Kompletan servis

Servis konvektorskih grejalica obuhvata servis i zamenu grejača, servis i zamenu ventilatora, termostata i elektro instalacija u samoj grejalici. Takođe, vršimo i dijagnostiku i utvrđujemo kvar na samoj grejalici. Svakako Vam možemo biti pouzdan partner u slučaju kvara grejnih tela. Dostupni smo 24h dnevno za sve elektro usluge, kao i za:

Uslugu servisa konvektorskih grejalica pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.