Montaža protočnog bojlera

Montaža protočnog bojlera se vrši za protočne bojlere svih modela i proizvođača. Montaža protočnog bojlera je dostupna klijentima sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Montaža protočnog bojlera kao i servis protočnih bojlera se vrši 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Montaža protočnog bojlera – Servis protočnih bojlera

Montaža protočnog bojleraMontaža protočnog bojlera je još jedna elektro usluga koju smo uvrstili u kompletan servis bele tehnike. Protočni bojleri su kao što je svima poznato, manjih dimenzija i zauzimaju manje mesta u kupatilu. To mesto možete iskoristiti za mašinu za sušenje veša, ukoliko je postavite na veš mašinu itd… Svakako je lepši u prostoru u odnosu na standardne bojlere.

Montaža protočnog bojlera – Prednosti i mane

Pored prednosti koje ima, uključujući i to da je topla voda non stop prisutna, bez prethodnog zagrevanja, ima i mana. Jedna od mana je prevelika potrošnja električne energije, a druga je svakako česti kvarovi na grejačima zbog gomilanja kamenca uzrokovanog tvrdom vodom. Ukoliko planirate da kupite novi protočni bojler, trebaće Vam zasebni osigurač koji može da podnese 16 KW potrošnje, kao i njegova montaža. Montaža protočnog bojlera je svakako u mnogo koraka jednostavnija od postavke standardnih bojlera. U pločicama ili zidu se probuše tiplovi, poveze se crevom za dovod vode, kao i sa crevom za tuš i priključi na elektro instalacije. Ukoliko niste sigurni da možete sami montirati protočni bojler, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju.

Montaža protočnog bojlera – Znanje i adekvatan alat

Električar Beograd je tokom godina poslovanja izgradio kvalitetan tim električara, sa velikim praktičnim iskustvom u pružanju svih elektro usluga i popravki, pa tako i za montažu protočnog bojlera. Znanje imamo, kao i adekvatan alat bez kojeg ne bismo mogli da na profesionalan način uradimo posao. Naši električari su tokom montaže neprimetni i nenametljivi u svakom smislu. Trudimo se da posao završimo što pre i na najbolji mogući način da biste se što pre vratili Vašoj svakodnevici.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u montaži protočnog bojlera, Električar Beograd je dostupan u bilo koje doba dana ili noći za sve informacije i savete. Pozovite nas već danas, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Uslugu montaže protočnog bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button