Servis TA peći

Servis TA peći vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Servis termoakumulacionih peći vršimo za sve modele TA peći kao i njihovih proizvođača. Za servis TA peći, dostupni smo 24h dnevno tokom cele zimske sezone…

Servis TA peći – Električar Beograd

Servis TA pećiJoš uvek se u velikoj meri koriste čuvene TA peći. Klasifikacija TA peći se može uraditi kako po proizvođaču tako i po njihovoj jačini. U upotrebi u stambenim objektima, najčešće se mogu naći TA peći od 2 i 3 kilovata.

Servis TA peći obuhvata:

Zamena termostata TA peći
Zamena grejača TA peći
Zamena ventilatora TA peći
Zamena instalacija TA peći
Rasklapanje TA peći
Zamena kabla na TA peći i još sitnijih kvarova…

Postoji mnogo prednosti zbog kojih su TA peći još uvek u opticaju u mnogim domovima pa čak i poslovnim prostorima. Najvažnija je njihova ekonomičnost, odnosno velika ušteda u pogledu potrošnje električne energije pri grejanju jer toplotu akumulira noću, dok je struja jeftina. Bez obzira na minimalnu potrošnju energije, TA peći postižu i više nego kvalitetan učinak u pogledu grejanja prostora.

Rad TA peći, kao i svih grejnih tela može vrlo lako da naruši kvar i najmanjeg dela. Najčešći slučaj je problem sa izduvavanjem toplote, ili neki elektro kvar na samim instalacijama, kvar grejača, problem sa termostatom, izbacivanje osigurača u slučaju kratkog spoja.

Servis TA peći – Profesionalno i povoljno

Sve što naruši rad vaše TA peći, budite sigurni da naši električari mogu da poprave. Oni su već godinama u poslovima koji se tiču elektro usluga i popravki, servisiranja mnogih uređaja pa i grejnih tela. Takođe, veliko iskustvo imaju u rešavanju problema sa TA pećima.

Sve usluge naših električara su vam dostupne u toku celog dana. Nemojte se ustručavati da nas pozovete kada god nastane problem sa TA pećima. Nama je važno da ispunimo sve što od nas klijent zahteva, da rešimo svaki kvar koji nastane u okviru TA peći i time steknemo poverenje još jednog klijenta.

U našu korist govori zaista veliki broj zadovoljnih klijenata. Poverenje su nam u tom smislu ukazali i ljudi iz poslovnog sveta kao i vlasnici stambenih objekta.

Bez obzira na tip TA peći koji imate, kao i na složenost kvara na istim, budite uvereni da će Električar Beograd rešiti svaki problem. Posedujemo i veštinu u rešavanju kvarova na TA pećima, kao i svu neophodnu aparaturu i kvalitetne rezervne delove za popravku istih.

Ukoliko imate potrebu da vam neko pregleda do detalja stanje vaše TA peći pred grejnu sezonu, mi smo vam na usluzi i za tu vrstu usluge. Pozovite nas već sada i saznajte zbog čega smo toliko traženi.

Da biste obezbedili nesmetan rad TA peći tokom grejne sezone, savetujemo Vam da izvršite kompletnu zamenu žica koji prolaze kroz TA peć. Preporučujemo Vam silikonske žice, veće debljine od 2.5 kvadrata. Za TA peć od 3 kilovata, biće Vam potrebno oko 3,5 metra žice, koje možete kupiti u bilo kojoj radnji elektro opreme po niskim cenama.

Uslugu servisa TA peći pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Elektro usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button