Blog

veš masine

Savremeni modeli veš mašina

Najzastupljenije veš mašine su one klasične koje imaju otvor za ubacivanje veša sa fronta. Zatim, na drugom mestu su po upotrebi one koje se otvaraju odozgore. Proizvođači se utrkuju ko će bolju opciju izbaciti na tržište. Mnogo je danas proizvođača u trci sa najboljim rešenjima u izradi veš mašina, poput Indesita, Gorenja, Samsunga, Boscha, Beka, Whirpoola i drugih.

Ipak moderno doba sa sobom donosi i savremene modele aparata. Pa takav je i slučaj sa modelima veš mašina. Na sajmovima tehnike vrlo je često moguće pronaći najnovije modele. Pa tako, na jednom održanom sajmu je predstavljen tip veš mašine, poznat pod nazivom Add wash. Kreator ovog novog uređaja je Samsung.

Savremeni modeli veš mašinaSuština je da su pažljivim ispitivanjem tržišta, proizvođači uvidelu jednu neverovatnu potrebu korisnika ovih aparata. Naime, svima se dešava da nakon puštanja u rad mašine se neka određena količina veša zaboravi. Kako je do sada bilo nemoguće naknadno ubaciti zaboravljeni veš, osim ako se veš mašina u potpunosti isključi, izbaci voda i ponovo startuje program iz početka, sada je to moguće. Zahvaljujući Samsungu, napravljen je tip mašine gde je i u toku njenog rada, moguće ubaciti naknadno prljav veš.

Postupka je takav da je neophodno samo pritisnuti dugme za puzu, što će omogućiti da se vrata sama otvore. Preciznije govoreći, reč je o dodatnim i znatno manjim vratima koja su opet dovoljno velika da može veš da prođe.

Pored ove osnovne funkcije naknadnog ubacivanja veša, novi model Samsungove veš mašine poseduje i niz drugih opcija. Jedna od takvih je i zaštitno zaključavanje dodatnih vrata. Time se obezbeđuje da dece ne mogu da otvore dodatna vrata na veš mašini. Ujedno, ovu mašinu odlikuje izuzetno fino pranje veša, pa čak i hladnoj vodi.

Verujemo da će mnogi proizvođači po uzoru na Samsung pratiti i osluškivati potrebe klijenata i izbacivati svake godine nove i savremenije modele veš mašina. Električar Beograd Vam je na raspolaganju za servis bele tehnike, servis veš mašina svih modela kao i za sve elektro usluge i popravke 24h dnevno, tokom cele godine. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, sedam dana u nedelji.

Leave a comment

Call Now Button