Blog

klima uredjaj

Najčešći kvarovi na klima uredjaju

Važnost klima uredjaja u poslovnom ili stambenom prostoru je zaista velika. Sa globalnim rastom temperature, leti se više ne može izdržati bez klima uređaja i njene funkcije rashlađivanja prostora. Samim tim, potreba za klima uredjajima je velika, a naše procene su da 90% prostora u Beogradu poseduje jedan ili više klima uređaja.

Postoji mnogo sitnih prepreka odnosno kvarova koji mogu narušiti njen rad. Nevezano za specifičan model klima uredjaja, svima njima je nekoliko kvarova zajedničko i svojstveno. Prvi i možda najčešći kvar na klima uređajima je kvar na elektronici. Ukoliko nastupi kvar na elektronici, rad klima uređaja se potpuno parališe. Ali to ne znači da je bilo kakva popravka nemoguća. Naprotiv, Električar Beograd Vam stoji na raspolaganju za svaki vid kvara na elektronici koji rešavamo brzo uz angažovanje iskusnih ljudi i uz korišćenje savremenih instrumenata namenjenih za rad sa klima uređajima. Kvar na elektronici i njena popravka, zahteva kompletnu demontažu klima uredjaja i odnošenje elektronike na popravku u servis. Ceo proces traje od 1 – 3 dana.

Drugi na listi je kvar motora ventilatora spoljne jedinice. Spoljna jedinica klima uređaja je sastavni i vrlo važan segment svake klime. Neminovna je popravka a za rešavanje tog problema Vam takođe stojimo na raspolaganju. Treći na listi kvar po učestalosti je neispravnost sondi. Ovaj kvar se rešava brzo i jednostavno.

Bez obzira na vrstu kvara sa kojom se suočavate kao i na tip klime na kojoj se isti dogodio, mi smo tu da vam izađemo u susret. Bilo da je reč o klasičnim klima uređajima ili inverter klima uređajima, mi vam možemo pomoći za svaki problem koja nastane. Električar Beograd je dostupan 24h dnevno za sve elektro usluge i popravke tokom cele godine i svih praznika. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći za bilo koje pitanje ili nedoumicu u radu Vašeg klima uredjaja.

1 comment

  1. ja imam klimu gree jade 12 i neukljuce mod za odmrzavanje i bila je spoljna u ledu a pre se pokazivala ova oznaka H1 na displeju za odmrvanje spoljne dali moze da se popravi elektronika

Leave a comment

Call Now Button